Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Bryan Adams ηλικία: Ο τραγουδιστής εξηγεί, γιατί στα 60 του δεν έχει ούτε μία άσπρη τρίχα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bryan Adams ηλικία: Ο τραγουδιστής εξηγεί, γιατί στα 60 του δεν έχει ούτε μία άσπρη τρίχα

Bryan Adams ηλικία: Ο ίδιος εξήγησε ότι από πάντα είχε μεγάλη ευαισθησία για τα θέματα του περιβάλλοντος.

Bryan Adams ηλικία: Στη vegan διατροφή του την οποία εφαρμόζει από την ηλικία των 28 ετών απέδωσε ο τραγουδιστής Μπράιαν Άνταμς το γεγονός ότι, αν και βρίσκεται στα 61, δεν έχει ούτε μια γκρίζα τρίχα στα μαλλιά του. Ο Καναδός τραγουδιστής απέδωσε στον ίδιο τρόπο διατροφής και το γεγονός ότι, αν και βαδίζει στην έβδομη δεκαετία της ζωής του, ο ίδιος παραμένει σε πολύ καλή φόρμα. «Θα μου άρεσε να μπορούσα να έχω μια φωτογραφία του εαυτού μου αν δεν είχα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ πιο παχύς και πιθανότατα θα είχα και γκρίζα μαλλιά» δήλωσε στην Mirror.

«Παραδόξως τίποτα από τα δύο δεν μου έχει συμβεί ακόμα και μπορώ μόνο να το αποδώσω σε όσα τρώω» συμπλήρωσε. Ο Μπράιαν Άνταμς είναι γνωστός για την ευαισθησία του όσον αφορά το περιβάλλον και ήταν από τους πρώτους τραγουδιστές που είχαν την ιδέα να φυτεύεται από ένα δέντρο για κάθε εισιτήριο συναυλίας του. «Έχουμε παίξει για 800.000 έως 1 εκατ. ανθρώπους φέτος οπότε μιλάμε για περίπου 1 εκατ. δέντρα, ένα μικρό, δηλαδή, δάσος. Ελπίζω και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας» πρόσθεσε. Ο ίδιος εξήγησε ότι από πάντα είχε μεγάλη ευαισθησία για τα θέματα του περιβάλλοντος καθώς προέρχεται από το Βανκούβερ «όπου υπήρχε ένα σημαντικό τέτοιο κίνημα στη δεκαετία του 70».

View this post on Instagram

Catching a connection #bryanadamsshinealight

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις