Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / GNTM 2 Πόπη: Μετά την αποχώρησή της απαντάει σε Κάτια και κριτές
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GNTM 2 Πόπη: Μετά την αποχώρησή της απαντάει σε Κάτια και κριτές

GNTM 2 Πόπη: Μετά την απόχώρησή της, η Πόπη Γαλετσά βρέθηκε καλεσμένοι στην εκπομπή "στην Φωλιά των Κούκου" και μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

GNTM 2 Πόπη: Από το GNTM 2 απόχώρησε χτες η 30χρονη Πόπη Γαλετσά, αφού απέτυχε στη δοκιμασία του διαφημιστικού. Μαζί της έφυγε από το παιχνίδι και η Κωνσταντίνα Φλώρου καθώς η απόδοσή της ήταν εξίσου αδύναμη. Σήμερα, Τρίτη 10/12 εμφανίστηκε στην εκπομπή “Φωλιά των Κούκου”. Μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι καθώς και για τα “καρφιά” της συμπαίκτριάς της, Κάτια Ταραμπάνκο. Η Ουκρανή παίκτρια είχε πει για την Πόπή ” τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; είσαι 1.50 και 30 χρονών”. Η Πόπή Γαλετσά απάντησε δημόσια: “Δεν είμαι 1.50, είμαστε σχεδόν ίσα και όταν είσαι 30 χρονών και 40 και 50 και 60 πρέπει ακολουθείς τα όνειρά σου. Δεν έχεις όνειρα γιατί μεγάλωσες; Δεν κατάλαβα! Μακάρι να είναι στα 30 της όπως είμαι εγώ της εύχομαι» είπε για την Κάτια Ταραμπάνκο. “Μπορεί να την ενοχλεί ότι εσύ είσαι 30 κα εκείνη 22 ωστόσο, όμως, εκείνη φαίνεται μεγαλύτερη σου”, πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακόμη, μίλησε για την αντιπαράθεσή της με τους κριτές στο τελευταίο πλατώ. «Τώρα που το ξαναείδα [σ.σ. το επεισόδιο] έχω τα ίδια νεύρα που είχα κι εκείνη τη στιγμή. Δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που είπα. Στην υπερβολή αυτή δεν συμφωνώ γιατί υπήρχαν βιντεάκια χειρότερα από τα δικά μου, όπως της Άννας και της Κωνσταντίνας» δήλωσε η Πόπη. “Πιστέυω ότι εάν ήμουν από την αρχή του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εμένα. Το αποτέλεσμα του βίντεο μου ήταν αρκετό για να μείνω. Η δουλειά μας είναι το αποτέλεσμα, γι’αυτό τσαντίστηκα”.

GNTM 2 Πόπη: Πώς ήταν η επιστροφή της στο παιχνίδι

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις