Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καφέ της Χαράς 2: Το τρέιλερ, η πρεμιέρα και οι μεγάλες ανατροπές
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καφέ της Χαράς 2: Το τρέιλερ, η πρεμιέρα και οι μεγάλες ανατροπές

Καφέ της Χαράς 2: Νωρίτερα από το προγραμματισμένο η πρεμιέρα της σειράς του Ant1.

Καφέ της Χαράς 2: Ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, “Το Καφέ της Χαράς”.  Στον ΑΝΤ1 κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Εκτός από τον ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, από όπου είδαμε  και το πρόσωπο του νέου, σέξι παπά στο Κολοκοτρωνίτσι, από το κανάλι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο, πρώτο teaser για τη σειρά.

Η χαρακτηριστική μουσική, δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς». Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» έρχεται να γιορτάσει την… επέτειο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Καφέ της Χαράς 2: Ο σέξι παπάς

Στο καστ της σειράς έχουν προστεθεί αρκετοί ηθοποιοί οι οποίες θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο Αρκαδικό χωριό. Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο στις εξελίξεις είναι και ο παππάς του χωριού. Όχι όμως ο γνωστός σε όλους γλυκός Παπά-Τριαντάφυλλος αλλά ένας νέος και σέξι παπάς ο οποίος θα ταράξει στους Κολοκοτρωνιτσιώτες και κυρίως τις Κολοκοτρωνιτσιώτισες.

Τον συγκεκριμένο ρόλο θα ενσαρκώσει ο νεαρός και γοητευτικός ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Ο 33χρονος ηθοποιός το καλοκαίρι βρέθηκε σε περιοδεία με το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Καφέ της Χαράς 2: Τι συμβαίνει με τη…. Μπουλίτσα

Ωστόσο, στο ανανεωμένο Καφέ της Χαράς δεν θα δούμε όλους τους ήρωες των παλαιότερων επεισοδίων, αφού οι ιστορίες θα είναι καινούριες. Και στα πρόσωπα που δεν θα δούμε στις οθόνες μας φαίνεται πως είναι και η «Μπουλίτσα», η μικρή που υιοθέτησαν η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) και ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Η νεαρή ηθοποιός, Χριστίνα Αρχοντή σε δηλώσεις της έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι στο καστ, τονίζοντας πως θα πληγωθεί αν δεν συμμετέχει. Όμως, φαίνεται πως οι σεναριογράφοι της σειράς δεν σχεδιάζουν την ένταξή της στο νέο κύκλο.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας όταν ρωτήθηκε για το θέμα με τη «Μπουλίτσα» δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Αυτό με ρώτησε κι άλλος. Είναι τόσο σημαντικό αυτό το θέμα;», ρώτησε τη ρεπόρτερ από το Happy Day.

«Από πού το είδατε ότι θα είναι; Εγώ δεν το ξέρω προσωπικά, που γράφω το σίριαλ με την Άννα. Κάποιους δεν τους εντάσσουμε γιατί δεν χωράνε στο στόρι που φανταστήκαμε. Γιατί είμαστε δημιουργοί και φανταζόμαστε ιστορίες, έναν καινούριο κόσμο που πρέπει να λειτουργήσει. Δεν γράφουμε πάνω σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Η τηλεοπτική Μπουλίτσα ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στα επεισόδια του νέου κύκλου, κάτι που μαρτυρά και μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Αυτός, καθώς όπως βλέπουμε κάτω δεξιά, διακρίνεται η Χριστίνα Αρχοντή, δίπλα στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς 2: Η όμορφη γιατρός

Ανάμεσα στους νέους ρόλους που θα δούμε στην αγαπημένη σειρά, είναι και η γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που άνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη.

Καφέ της Χαράς 2: Όσα ξέρουμε για την υπόθεση

Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού. Η ιστορία πλέον, 15 χρόνια μετά, θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές της Βάλιας Χάσκα και του Μανωλάκη Πώποτα και θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί μετά την αποχώρηση της πρωτευουσιάνας από το χωριό.

Ο Φατσέας έχει γίνει υπέρμαχος της ανακύκλωσης, το καφενείο του έχει περάσει στα χέρια του φίλου του Σταύρακα και την είσοδο του κοσμεί μια ταμπέλα η οποία αναγράφει «πρώην Φατσέα» και ένας εμπρησμός έχει καταστρέφει το καφέ της πρωτευουσιάνας. Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες εξελίξεις οι οποίες θα διαδραματιστούν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η Βάλια επιστρέφει ως δικηγόρος

Η Βάλια, η κόρη της Χαράς, έχει γίνει δικηγόρος και φτάνει στο χωριό ώστε μαζί με τον αστυνόμο του χωριού να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον εμπρησμό. Η Χαρά πρόκειται να φορέσει νυφικό ενώ οι κόντρες της με τον Περίανδρο Πώποτα καλά κρατούν. Ο Μανωλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από την Βάλια καθώς μια πανέμορφη κοπέλα του έχει κλέψει πλέον την καρδιά και τον έχει κάνει να την ξεχάσει. Όμως τα βέλη του έρωτα θα «χτυπήσουν» ξανά και τον Περίανδρο αφού μια νέα γυναίκα θα κάνει την εμφάνιση της στη ζωή του και θα την αναστατώσει.

Καφέ της Χαράς 2: Τι θα δούμε 15 χρόνια μετά στο Κολοκοτρωνίτσι

Η σειρά είχε τελειώσει με τον χωρισμό των Περίανδρου-Χαράς και από τότε, στα χρόνια που πέρασαν έχουν συμβεί πολλά. Το σημαντικότερο είναι πως το μαγαζί της Χαράς Χάσκα, το περιβόητο «Καφέ της Χαράς» που είχε αναστατώσει την ήρεμη ζωή του χωριού πλέον δεν υπάρχει. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός όμως οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω-κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Ο Σταύρακας

Ο Σταύρακας, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του καφενείου του Φατσέα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την φωτογραφία που «ανέβασε» στο facebook ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης ο οποίος υποδύεται τον Σταύρακα. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ηθοποιός μπροστά από μια ταμπέλα η οποία γράφει «πρώην Φατσέα».

«Ο Σταυρακας…σε νέες περιπέτειες….στον ΑNT1…» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ενώ όταν διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε αν όντως αγόρασε το μαγαζί του Φατσέα, ο Γιάννης Παπαθανάσης απάντησε: «Έρχονται μεγάλες ανατροπές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις