Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντάνιελ Κρεγκ – «Knives Out»: «Περήφανος για το αμερικανικό μου διαβατήριο»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ – «Knives Out»: «Περήφανος για το αμερικανικό μου διαβατήριο»

Ντάνιελ Κρεγκ - «Knives Out»: «Είμαι απίστευτα περήφανος που έχω αμερικανικό διαβατήριο και αποκαλώ τον εαυτό μου μετανάστη σε αυτή τη χώρα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ντάνιελ Κρεγκ – «Knives Out»Ο «007» αναφέρθηκε στην υπηκοότητά του, στην πρεμιέρα του φιλμ «Knives Out», στο Λος Άντζελες. Πρόσφατα, υπήρξαν εικασίες σχετικά με την υπηκοότητα του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος και επιβεβαίωσε τελικά ότι είναι κατ’ επιλογή «μετανάστης» στις ΗΠΑ. «Όλοι στη χώρα είναι μετανάστες» είπε ο Βρετανός ηθοποιός. «Με αυτόν τον τρόπο οικοδομήθηκε η χώρα. Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε. Δεν μπορούμε απλά να το απορρίπτουμε, αλλά είναι δύσκολο και χρειάζεται σκέψη και χρειάζονται ευφυείς άνθρωποι να το σκεφτούν, αντί να χωρίζουν τους ανθρώπους βάσει κομματικών γραμμών, αλλά και του θυμού που συσσωρεύεται».

«Πρέπει να συζητηθεί και αυτό είναι δύσκολο», συνέχισε. «Τα καλά πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτού, που έχω αμερικανικό διαβατήριο και αποκαλώ τον εαυτό μου μετανάστη σε αυτή τη χώρα» συμπλήρωσε. Ο 51χρονος Ντάνιελ Κρεγκ δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος που ζει στο παρόν: «Είμαι μέρος μιας θαυμάσιας περιόδου της ιστορίας που δημιούργησε τη χώρα αυτή και είμαι υπερήφανος», κατέληξε. Η ταινία «Knives Out» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές επίσης τους Κρις Έβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Κρίστοφερ Πλάμερ και Ντον Τζόνσον. Όλα αυτά μερικούς μήνες πριν την κυκλοφορία του «No Time to Die», το οποίο αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλιο στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις