Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 8/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 8/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 8/11: Ο Νίκος προχωράει σε αιφνιδιαστικές κινήσεις και τα σχέδια αλλάζουν.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 8/11: Παρασκευή σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ επιστρέφει με ένα ακόμα επεισόδιο, που θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις, έτοιμες να ανατρέψουν όλα τα ως τώρα δεδομένα. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αργύρης και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν κρυφά για την Αθήνα  και η αγωνία τους- αλλά και τα απρόβλεπτα εμπόδια- κορυφώνονται. Ο Νίκος κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση και τα σχέδιά τους αλλάζουν.  Η Μάρθα, φοβούμενη ότι αν η Κάτια μείνει ζωντανή θα αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει,  πιέζει το Νίκο να την βγάλει από τη μέση.

Μια κίνηση της Σοφίας κάνει το Δημήτρη να υποπτευθεί ότι του λέει ψέματα. Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά της Μαρίνας σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της, ενώ η Ιωάννα κερδίζει έδαφος. Κι ενώ ο Κωστής ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Κλειώ, η βραδιά τους  έχει αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η Κλειώ βλέπει για πρώτη φορά τον Φώτη και παθαίνει σοκ… Το παρελθόν της ξυπνάει βίαια μέσα της.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 8/11: Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου (7/11)

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης (7/11) είδαμε πως η Κάτια, ερωτευμένη πια με τον Αργύρη, ακουμπάει τις ελπίδες της πάνω του. Ο Νίκος τους ψάχνει παντού μανιασμένος. Η Έλλη θρονιάζεται στην εταιρεία παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και του Κωστή, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει απ’ την Κλειώ να τον παντρευτεί. Η Μάρθα μηχανεύεται ξανά την εξόντωση της Κάτιας. Σχετικά με τα προηγούμενα επεισόδια, κάνοντας μια ανασκόπηση των εξελίξεων, είδαμε πως η μοίρα φέρνει στον δρόμο της Μάρθας την Κάτια και τότε δεν χάνει την ευκαιρία.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις