Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κατρίν Ντενέβ νοσοκομείο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατρίν Ντενέβ νοσοκομείο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός

Κατρίν Ντενέβ νοσοκομείο: Δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου αναφέρουν πως η διάσημη και πετυχημένη ηθοποιός έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Κατρίν Ντενέβ νοσοκομείο: Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien μεταφέρει την είδηση ότι η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Παρισίου. Η ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία για τις ανάγκες προώθησης της νέας κινηματογραφικής ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Αιτία ήταν η αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει, μαζί με τη Liberation, ότι η κατάσταση της 76χρονης ηθοποιού κρίνεται σοβαρή. Δεν διευκρινίζεται, όμως, τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

To πρόγραμμα της Γαλλίδας ηθοποιού, όπως επισημαίνει το έντυπο, ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο. Αυτό ίσως αποτέλεσε και την αιτία να κλονιστεί η υγεία της. Σε αυτό ίσως περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι η Ντενέβ ξεκίνησε τον Οκτώβρio γυρίσματα στο Παρίσι για την τελευταία ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «De son vivant». Στην ταινία που θα προβληθεί από τη νέα χρονιά στους κινηματογράφους, η Ντενέβ υποδύεται την μητέρα ενός αγοριού που πεθαίνει από καρκίνο.

Κατρίν Ντενέβ νοσοκομείο: Η αγαπημένη των Γάλλων

Η 76χρονη σήμερα Ντενέβ είναι διάσημος θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου και πολύ γνωστή στους σινεφίλ. Έγινε γνωστή για τους ρόλους των απόμακρων, μυστηριωδών γυναικών που ενσάρκωσε για διάφορους σκηνοθέτες, μεταξύ των οποίων οι Λουίς Μπουνιουέλ και Ρόμαν Πολάνσκι. Συχνά χαρακτηρίζεται με διάφορες ονομασίες, όπως «Η κόρη του πάγου» και «Η Ωραία της Ημέρας». Της αποδόθηκαν λόγω της υπέροχης, ευαίσθητης ομορφιάς και του αποστασιοποιημένου τρόπου της. Έγινε μια από τις κορυφαίες διεθνείς σταρ στη δεκαετία του 1960.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις