Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/11: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/11: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 4/11: Δευτέρα σήμερα και η σειρά ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' έρχεται με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/11: Σήμερα Δευτέρα στην σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ θα δούμε πως η Κάτια, έξω απ’ το μπαρ του Μιχάλη, ψάχνει να βρει τον Μιχάλη ή τη Μαρίνα… Τελικά βλέπει τον Φώτη και φοβισμένη από όσα της είχε πει στο νοσοκομείο η Μάρθα γι’ αυτόν φεύγει. Ο Μιχάλης, πληγωμένος απ’ την Μαρίνα, μαζεύει τα πράγματά του απ’ το σπίτι. Ο Φώτης κι η Μάρθα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να μην τραβήξει άλλο το σκοινί, αλλά εκείνη κάνει το ακριβώς αντίθετο. Η Κάτια επιστρέφει με τον Νίκο στο κτήμα άπραγη. Ο Αργύρης την επισκέπτεται κρυφά. Ο Νίκος το καταλαβαίνει κι η αντίδρασή του είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (1/11) της σειράς, είδαμε ότι οι υποψίες του Αστυνόμου απειλούν να αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας και τις παλιές της εμπλοκές με την Δικαιοσύνη. Ο Αργύρης μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Νίκο που επιβεβαιώνουν τις υποψίες του για τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στην Κάτια. Ενώ η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει την Ιωάννα από τον Μιχάλη, η Μαρίνα αποφασίζει να του πει το οριστικό αντίο με τον πιο δύσκολο τρόπο… Η Κάτια καταφέρνει να ξεφύγει από την προσοχή του Νίκου και φτάνει έξω από το μπαρ του Μιχάλη, με σκοπό να βρει τη Μαρίνα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/11: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου
”Γυναίκα χωρίς όνομα” 1/11: Το τρέιλερ του προηγούμενου επεισοδίου της Παρακευής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις