Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου ”αυτοτρολάρεται” στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου ”αυτοτρολάρεται” στο Instagram

«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου όπως και χιλιάδες τηλεθεατές, βρίσκονται με ανυπομονησία μπροστά από τις τηλεοπτικές τους οθόνες περιμένοντας την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Άγριες Μέλισσες»: Με ένα βίντεό της στο instagram η Μαρία Κίτσου τολμάει το απόλυτο ‘αυτοτρολάρσιμα’. Ως υποτιθέμενη τηλεθεάτρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αδημονεί πότε θα ξεκινήσει το επόμενο επεισόδιο, αν και αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη Κυριακή. «Κυριακή 20:43. Το λες και κόλλημα.. Ωραία που’ναι η Κυριακηηηη μα να’ταν πιο μικρούλα.. Εντάξει ας μη γελιόμαστε..δεν είναι καθόλου ωραία η Κυριακή..από μικρή την θεωρούσα την πιο στενάχωρη μέρα» είναι το σχόλιο της ηθοποιού στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η νέα αυτή σειρά έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Μαρία Κίτσου, η οποία υποδύεται την «Λενιώ» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της, μιας και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην την βλέπαμε στη μικρή οθόνη, όμως την απολαμβάναμε σε εξαιρετικές παραστάσεις στο θέατρο. Η Μαρία Κίτσου είχε επιβεβαιώσει το ταλέντο της σε έναν από τους δυσκολότερους ρόλους του διεθνούς ρεπερτορίου. nΕίχε μεταμορφωθεί από κορίτσι σε γυναίκα, έγινε θηλυκό που πίστευε ότι μπορούσε να χειριστεί τον κατώτερό της κοινωνικά, Ζαν, αλλά όταν του παραδόθηκε έγινε η ίδια υποχείριό του. Στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» την είχαμε απολαύσει σε δύσκολες αλλά και πολύ τολμηρές σκηνές και στη gallery που ακολουθεί θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

https://www.instagram.com/p/B4aSPT-g4uA/?utm_source=ig_embed

«Άγριες Μέλισσες»: Πρώτο trend στο Twitter

Οι «Άγριες Μέλισσες», όπως μαρτυρούν και τα νούμερα τηλεθέασης αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό και φέτος, όπως όλα δείχνουν, η τηλεοπτική σεζόν τούς ανήκει. Και μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην αρχή, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται μέχρι πότε θα κρατήσει η σειρά και πότε θα πέσει η αυλαία στο χωριό Διαφάνι. Η αρχική σκέψη του καναλιού είναι οι «Άγριες Μέλισσες» να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο. Μάλιστα, στον ΑΝΤ1, όπως βλέπουμε κι εμείς από την προσεγμένη δουλειά που γίνεται – αν και καθημερινή παραγωγή, που είναι ακόμη πιο δύσκολο – έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και τα στάνταρ.

Και δεν φαίνεται πως έχουν σκοπό να τραβήξουν τη σειρά, δίνοντας της παράταση. Οι σκέψεις του καναλιού είναι το σενάριο, αλλά και η παραγωγή να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο και μία παράταση ενδεχομένως να έφερνε το μη επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης ισχύει και το «ποτέ μη λες ποτέ…». Οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.  Η αλήθεια είναι πως στον ΑΝΤ1 είναι ικανοποιημένοι με την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού και το πώς αγκάλιασαν οι τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες». Πέρα από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η σειρά είναι κάθε βράδυ πρώτο trend στο Twitter, ενώ έχει κερδίσει και το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις