Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / X Factor Liak: Ο 16χρονος που συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

X Factor Liak: Ο 16χρονος που συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή

X Factor Liak: Πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο,όμως η παραγωγή μάς άφησε το καλύτερο για το τέλος.

X Factor Liak: Πρεμιέρα έκανε χτες από το κανάλι του Open το δημοφιλές talent show X Factor. Πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο,όμως η παραγωγή μάς άφησε το καλύτερο για το τέλος. Στη σκηνή ανέβηκε ένας 16χρονος μαθητής από το Ηράκλειο Κρήτης με την κιθάρα του που συγκίνησε τους κριτές και όχι μόνο. Ο Liak, όπως είναι το ψευδώνυμό του, ερμήνευσε «Για την Ελλάδα», μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα. Οι κριτές του X Factor δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν και μάλιστα η Μελίνα Ασλανίδου έδειχνε βουρκωμένη.

«Εγώ είδα μόνο φως και άκουσα μόνο αλήθεια», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και σηκώθηκε όρθιος να χειροκροτήσει, μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου. «Τι ωραία εκτέλεση, διαφορετική, μια δική σου ερμηνεία. Το έχω ακούσει από τον Σωκράτη και από τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου. Εσύ το είπες με τον δικό σου τρόπο», του είπε η Μελίνα Ασλανίδου. Οι τέσσερις κριτές είπαν «ναι» και ο 16χρονος πέρασε στην επόμενη φάση. Κοινό και κριτική επιτροπή χειροκρότησαν το ταλέντο του και όπως φαίνεται θα είναι από τoυς πολλά υποσχόμενους και ανερχόμενους καλλιτέχνες του διαγωνισμού που πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η εμφάνιση του Liak στη σκηνή του X Factor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις