Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Alain Delon: Έπαθε εγκεφαλικό – Αναρρώνει σε κλινική στην Ελβετία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Alain Delon: Έπαθε εγκεφαλικό – Αναρρώνει σε κλινική στην Ελβετία

Alain Delon: Ο ηθοποιός αναρρώνει σε κλινική στην Ελβετία, μετά από καρδιαγγειακό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία.

Alain Delon: Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός και γόης του κινηματογράφου Alain Delon, που σήμερα είναι 83 ετών, περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, μετά από καρδιαγγειακό και εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες, αλλά η οικογένειά του θέλησε να το κρατήσει κρυφό για λίγο.

Ο σκοπός που κράτησαν σιγή ιχθύος ήταν το ότι ήθελα να δουν το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο ηθοποιός ξεπέρασε τον αρχικό κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στην εντατική μονάδα για ακόμα τρεις εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/B0MBYAvHg2v/

Alain Delon: Η ανακοίνωση του γιου του

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί», δήλωσε συγκεκριμένα, ο γιος του ηθοποιού, ο Άντονι Ντελόν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Alain Delon: Αναρρώνει στην Ελβετία

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική. Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του», κατέληξε ο Άντονι Ντελόν.

Alain Delon: H είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Alain Delon: Η καριέρα του τελείωσε το 1997

Ο Alain Delon γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1935 και είναι Γάλλος ηθοποιός. Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960, με το έργο “Plein Soleil”, σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμέντ. Ωστόσο, το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε περισσότερες από τριάντα ταινίες και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις