Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Cardi B: Ο «Greek Freak» Αντετοκούνμπο έγινε… στίχος στο νέο της κομμάτι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cardi B: Ο «Greek Freak» Αντετοκούνμπο έγινε… στίχος στο νέο της κομμάτι

Cardi B: Το παρατσούκλι του Έλληνα μπασκετμπολίστα έχει γίνει πλέον κομμάτι της ποπ κουλτούρας

Cardi B: Μια γεύση από… Ελλάδα έχει το νέο single της Cardi Β που τιτλοφορείται «Press». Κι όταν λέμε από Ελλάδα, εννοούμε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αυτή τη στιγμή Έλληνες της υφηλίου: Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η φετινή εξαιρετική πορεία του Greek Freak στο NBA τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο όχι μόνο στους λάτρεις του μπάσκετ, αλλά σε όλους τους Αμερικανούς. Το τόσο χαρακτηριστικό παρατσούκλι του έχει γίνει πλέον κομμάτι της ποπ κουλτούρας στις ΗΠΑ. Γι’ αυτό εξάλλου και η πιο πετυχημένη γυναίκα ράπερ της Αμερικής το έκανε… στίχο στο νέο της single.

Στο «Press» η διάσημη ράπερ «επιτίθεται» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και σε εκείνους που την επικρίνουν για το παρελθόν της. Ανάμεσα λοιπόν στους υπόλοιπους στίχους βρίσκουμε και τον εξής: «Bitch I’m a freak like Greek». Ίσως με αυτή τη φράση το σκληρό κορίτσι του Μπρονξ θέλει να δείξει ότι δεν… «μασάει» απέναντι στις προκλήσεις, κάτι που σίγουρα ισχύει και για τον Αντετοκούνμπο. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς  είναι αν οι δυο τους έχουν κάποια σχέση, αν έχουν έρθει σε κάποια επαφή ή εάν απλά η ράπερ θαυμάζει κι εκείνη τον Γιάννη.

 

Κι ο Γιάννης λατρεύει το παρατσούκλι του

Υπενθυμίζεται ότι σε ένα όμορφο video με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ανέβασαν οι Μπακς στο Facebook, το φαβορί για MVP της φετινής σεζόν τόνισε πως έχει το κορυφαίο παρατσούκλι στην ομάδα.

Επίσης, ως καλύτερο πανηγυρισμό επέλεξε εκείνον του Μπλέντσο που δείχνει το μπράτσο του. Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για τα αγαπημένα του πορτοκαλί παπούτσια που τα αποκάλεσε Bucket Getters, στάθηκε στις κοινωνικές δράσεις της οικογένειας του και τη βοήθεια στους συνανθρώπους του, ενώ δεν ξέχασε την υποδοχή των φιλάθλων των Μπακς μετά την πρόκριση κόντρα στο Ντιτρόιτ.

 

https://twitter.com/Bucks/status/1134099140395200512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134099140395200512&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alphafreepress.gr%2F2019%2F05%2F31%2Fathlitismos%2Fgiannis-antetokounmpo-to-zesto-eyxaristo-tou-stous-ellines-pou-ton-stirizoun%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις