Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο «Εξολοθρευτής» έγινε… ράπερ στα 71 του – Ακούστε τον σε βίντεο κλιπ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο «Εξολοθρευτής» έγινε… ράπερ στα 71 του – Ακούστε τον σε βίντεο κλιπ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Μετά το μπόντι μπίλντινγκ, το σινεμά και την πολιτική, ίσως κατακτήσει και το τραγούδι

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα φαίνεται ότι έχει βαλθεί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Μετά το μπόντι μπίλντινγκ, τον κινηματογράφο και την πολιτική (ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε κυβερνήτης της Καλιφόρνια) ο «Εξολοθρευτής» δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο τραγούδι. Τι κι αν είναι 71 ετών; Ο ακμαιότατος Άρνι μπορεί ακόμα και να ραπάρει, όπως αποδεικνύει περίτρανα με την συμμετοχή του στο τραγούδι ενός συμπατριώτη του.

Το τραγούδι με τίτλο Pump It Up-The Motivation Song, το οποίο έγραψε ο 34χρονος ράπερ από την Αυστρία Αντρέας Γκαμπαλίερ, έχει ως θέμα την απίστευτη πραγματικά καριέρα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Ο Γκαμπαλίερ – που προφανώς είναι παθιασμένος φαν του Σβαρτσενέγκερ – παραθέτει στους στίχους του τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του ηθοποιού. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από την καριέρα του Σβαρτσενέγκερ αλλά και σκηνές των δύο συμπατριωτών να τραγουδούν παρέα στο στούντιο και να γυμνάζονται μαζί με βάρη.

«Χέι, είμαι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ακούστε με προσεκτικά. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και αναρωτηθείτε, ποιος θα θέλατε να είστε. Όχι τι, αλλά ποιος – αν πιστεύετε ότι θα έρθει η επιτυχία για εσάς, δουλέψτε σκληρά, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα» λέει, μεταξύ άλλων, στους στίχους που ραπάρει ο «Άρνι».

Η επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα δεν τον πτόησε

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική. Ο «Εξολοθρευτής» βρισκόταν σε ένα αθλητικό φεστιβάλ προς τιμήν του, και τραβούσε με το κινητό του μια νεαρή αθλήτρια να κάνει σχοινάκι, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, γνωστός ταραξίας της περιοχής, του επιτέθηκε από πίσω, κλωτσώντας τον με τα πόδια στην πλάτη.

Η «αεροπλανική κλωτσιά» που έριξε στον Άρνολντ ο διαταραγμένος «φαν» έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από ένα βίντεο αυτόπτη μάρτυρα. Αν και το βίντεο που κυκλοφόρησε αρχικά το Σάββατο προκάλεσε ανησυχία στους φαν του «Αρνι», αφού η κλωτσιά έδειχνε αρκετά δυνατή, ένα άλλο κλιπ που δημοσίευσε ο ηθοποιός αποδεικνύει πόσο «σκληρό καρύδι» είναι.


Το κλιπ δείχνει την επίθεση από μακριά. Ο Σβαρτσενέγκερ εμφανίζεται αρχικά να υπογράφει αυτόγραφα και να ποζάρει για σέλφι με τους φαν του. Μερικές στιγμές αργότερα, ένας άνδρας μπαίνει τρέχοντας στο πλάνο και ρίχνει μια «αεροπλανική κλωτσιά» στην πλάτη του 71χρονου. Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια στέκεται ακόμη όρθιος, κοιτάζοντάς τον έκπληκτος. Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας προσγειώθηκε με τα πόδια στην πλάτη του, ο «Άρνι» απλά παραπάτησε μερικά βήματα.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις