Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision 2019 φαβορί: Με ελληνική υπογραφή το τραγούδι που “σαρώνει”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2019 φαβορί: Με ελληνική υπογραφή το τραγούδι που “σαρώνει”

Eurovision 2019 φαβορί: Ο συνθέτης έχει υπογράψει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και διακρίθηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Eurovision 2019 φαβορί: Σαρώνει στο Ίντερνετ και τις προτιμήσεις των Eurofan το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ρωσία στην Eurovision του Ισραήλ τον Μάιο.

Συνθέτης του τραγουδιού δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έχει υπογράψει πολλά γνωστά ελληνικά χιτ, αλλά και τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και διακρίθηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το τραγούδι “Scream” ερμηνεύει ένας παλιός γνώριμος του διαγωνισμού, ο Σεργκέι Λαζάρεφ.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Ελληνική υπογραφή φέρει όμως και η συμμετοχή της Ισπανίας, αφού ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία του τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Σε επίπεδο στοιχημάτων, η Ρωσία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την μπαλάντα της Ολλανδίας να φιγουράρει στην πρώτη, γεγονός που όμως αποδίδεται στο γεγονός ότι ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ γυμνός.

Για την Ελλάδα και την Κύπρο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευοίωνα, αφού τα στοιχήματα φέρνουν στην 6η το “Better Love” της Κατερίνας Ντούσκα και στην 5η θέση το “Replay” της Τάμτα.

Δείτε ακόμη: 

Κατερίνα Ντούσκα Eurovision προγνωστικά: Τα στοιχήματα, δεν την “αγαπούν” όσο το Twitter

Eurovision 2019 Κύπρος Τάμτα Replay: Τρεις διάσημοι Έλληνες ακούνε το τραγούδι της (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις