Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision 2019 Κύπρος Τάμτα Replay: Τρεις διάσημοι Έλληνες ακούνε το τραγούδι της (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2019 Κύπρος Τάμτα Replay: Τρεις διάσημοι Έλληνες ακούνε το τραγούδι της (vid)

Eurovision 2019 Κύπρος Τάμτα Replay: "Κερδίζει" έδαφος το τραγούδι, πώς αντιδρούν τρεις Έλληνες τραγουδιστές όταν το ακούνε.

Eurovision 2019 Κύπρος Τάμτα Replay: Το τραγούδι με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ κάνει ήδη θραύση στο διαδίκτυο.

Η Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι Replay του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Το βιντεοκλίπ έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Το «Replay» άκουσαν για πρώτη φορά και τρεις γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευρυδίκη και ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι. Την αντίδρασή τους κατέγραψε η κάμερα.

Ποιος είπε «έλα ρε Τάμτα;», Ποιος βρήκε «φοβερό το ρυθμό» και ποιος… δεν άκουγε τίποτε, ενώ ρώτησε πώς είναι οι 12 πόντοι στα γαλλικά;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Τάμτα στο YouTube, πώς αντέδρασαν όταν άκουσαν το τραγούδι.

Η απάντηση της Τάμτα στα αρνητικά σχόλια 

Από όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι, πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν μήνυμα στην ίδια για να το σχολιάσουν.

Η Τάμτα αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά από τα σχόλια, δείχνοντας έτσι τη χαρά της, θέλοντας ταυτόχρονα να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε μία διαδικτυακή της φίλη, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της στέλνοντας μήνυμα στην τραγουδίστρια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν θέλεις να είσαι δίκαιη, δημοσίευε και τα όχι τόσο καλά σχόλια… Άλλο ένα toy και fuego δεν αντέχω.»

 Η Τάμτα απάντησε δημοσίως σε αυτό το μήνυμα γράφοντας:

«Όχι ότι δε θα υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν και είναι και πάρα πολλά. Απλά στο inbox μου μέχρι στιγμής τυχαίνει να είσαι η πρώτη ανάμεσα σε πολλά που έχω διαβάσει.»

Η Τάμτα λοιπόν, η οποία έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες των Κυπρίων, μετά τη σαρωτική περυσινή επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα στη διοργάνωση, η οποία φέτος φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, δείχνει να έχει αγαπηθεί ήδη από τους λάτρεις του διαγωνισμού οι οποίοι, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, την κατατάσσουν στην πρώτη χρυσή πεντάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάμτα, μόλις ένα 24ωρο μετά την παρουσίαση του τραγουδιού στην Κύπρο βρίσκεται στην 4η θέση με τη Ρωσία να είναι το μεγάλο φαβορί και στην πρώτη θέση για τη φετινή διοργάνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις