Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στο θέατρο!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στο θέατρο!

  Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί στο θέατρο! Ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού. Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για ενα μιούζικαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη, […]

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί στο θέατρο!

Ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού.

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για ενα μιούζικαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη, με τίτλο “Το δικό μας σινεμά”.

Ο Σπύρος και η Δέσποινα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ηθοποιών, το οποίο θα δούμε από το 1955 έως το 1975, τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαζί τους θα είναι οι:

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως. Το θέατρο φτιάχνεται από την αρχή και αριθμεί 2,000 θέσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις