Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στο θέατρο!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στο θέατρο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

  Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί στο θέατρο! Ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού. Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για ενα μιούζικαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη, […]

30.01.2019 | 07:36

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί στο θέατρο!

Ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού.

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για ενα μιούζικαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη, με τίτλο “Το δικό μας σινεμά”.

Ο Σπύρος και η Δέσποινα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ηθοποιών, το οποίο θα δούμε από το 1955 έως το 1975, τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαζί τους θα είναι οι:

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως. Το θέατρο φτιάχνεται από την αρχή και αριθμεί 2,000 θέσεις.

 

Exit mobile version