Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μητέρα «μπούκαρε» έξαλλη σε λύκειο (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα «μπούκαρε» έξαλλη σε λύκειο (pic)

Σε έξαλλη κατάσταση μια μητέρα εισέβαλε στο λύκειο όπου φοιτά το παιδί της και επιτέθηκε  φραστικά και σωματικά εναντίον της Βοηθού Διευθύντριας. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου με την οποία επικοινωνήσαμε, η μητέρα ξυλοκόπησε την υπάλληλο του σχολείου, προκαλώντας της σωματική βλάβη ενώ παράλληλα προκάλεσε υλικές ζημιές στη Γραμματεία του σχολείου.   Διαβάστε ακόμα: […]

Σε έξαλλη κατάσταση μια μητέρα εισέβαλε στο λύκειο όπου φοιτά το παιδί της και επιτέθηκε  φραστικά και σωματικά εναντίον της Βοηθού Διευθύντριας.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου με την οποία επικοινωνήσαμε, η μητέρα ξυλοκόπησε την υπάλληλο του σχολείου, προκαλώντας της σωματική βλάβη ενώ παράλληλα προκάλεσε υλικές ζημιές στη Γραμματεία του σχολείου.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Έντυσαν» τις κλούβες οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ (pics)

Το περιστατικό συνέβηκε μπροστά στα μάτια καθηγητών αλλά και άλλων γονέων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε η μητέρα με τη Διεύθυνση του Λυκείου.

Η ίδια είχε πάει στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι η κόρη της είχε μείνει στάσιμη λόγω απουσιών. Συνολικά το όριο των απουσιών είναι στις 119 και η μαθήτρια είχε 265 απουσίες.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις