Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ έρχεται στην Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ έρχεται στην Αθήνα

Σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, το ντοκιμαντέρ της μοναδική Sea Sorrow κάνει πρεμιέρα στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ. Μια νοερή διαδρομή από το Λονδίνο στο Αιγαίο και από τον Σαίξπηρ στους προσφυγικούς καταυλισμούς, το ντοκιμαντέρ αποτελεί έναν πολύ προσωπικό και δυναμικό στοχασμό πάνω στη σημερινή παγκόσμια προσφυγική κρίση μέσα από τα μάτια παιδιών και τη φωνή ακτιβιστών και καλλιτεχνών […]

redgreiv_329577440

Σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, το ντοκιμαντέρ της μοναδική Sea Sorrow κάνει πρεμιέρα στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ.

Μια νοερή διαδρομή από το Λονδίνο στο Αιγαίο και από τον Σαίξπηρ στους προσφυγικούς καταυλισμούς, το ντοκιμαντέρ αποτελεί έναν πολύ προσωπικό και δυναμικό στοχασμό πάνω στη σημερινή παγκόσμια προσφυγική κρίση μέσα από τα μάτια παιδιών και τη φωνή ακτιβιστών και καλλιτεχνών από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορακαι το Safe Passage. Ειδικές τιμές εισιτηρίων: 6€, 12€, 20€. Η προπώληση ξεκίνησε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις