Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Slimane – Lara Fabian: Τραγούδησαν το εμβληματικό Je suis malade
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Slimane – Lara Fabian: Τραγούδησαν το εμβληματικό Je suis malade

Η θρυλική τραγουδίστρια συνάντησε στη σκηνή τον 34χρονο Γάλλο και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό

Ο Slimane εντυπωσίασε ολόκληρη την Ευρώπη με την ερμηνεία του στη φετινή Eurovision για λογαριασμό της Γαλλίας. Η καριέρα του μετά το «Mon Αmour» εκτοξεύτηκε με αποκορύφωμα την πρόσφατη μουσική του συνύπαρξη με τη θρυλική τραγουδίστρια Lara Fabian, πριν από μερικές μέρες. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί το εμβληματικό κομμάτι «Je Suis Malade» του 1994 κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Slimane στις Βρυξέλλες. Μετά την ερμηνεία τους, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Πριν ξεκινήσει η Eurovision, η Βελγίδα σταρ είχε δηλώσει «ερωτευμένη με το ταλέντο του Slimane». Όταν πήγε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Quelle époque» η Lara Fabian είχε πει: «Για μένα, το γεγονός ότι είναι εδώ, εκπροσωπεί τη Γαλλία και τραγουδάει αυτό το τραγούδι που είναι ήδη κλασικό, το “Mon amour”, αυτό είναι μια νίκη. Είμαι εντελώς ερωτευμένη με το ταλέντο του, την καρδιά και την ψυχή του. Είναι ένα μοναδικό άτομο και ελπίζω να πάει εκεί που θέλει να πάει με αυτό. Του εύχομαι τη θέση που θέλει» είχε πει, πριν ο Γάλλος καταφέρει να τερματίσει 5ος στη Eurovision.

Ο Slimane και η ερμηνεία του «Mon Amour» αποθεώθηκαν τόσο από το Μalmö Arena, όσο και από τους τηλεθεατές που έβλεπαν τον 34χρονο να τραγουδάει αρκετά μέτρα μακριά από το μικρόφωνο και να μην χάνεται το εύρος της φωνής του.
Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός France Télévisions εντυπωσιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το φωνητικό ταλέντο του Slimane και η Γαλλία ήταν μια από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν την εκπροσώπηση τους για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.  Η έμπνευση  του τραγουδιού του στον 68ο διαγωνισμό ήταν η Marie Myriam, που κέρδισε τον Διαγωνισμό για τη Γαλλία το 1977 με το τραγούδι «L’oiseau Et L’enfant».

Ο Slimane δεν είναι άγνωστος στη Γαλλία και η νίκη  του στο «Voice» το 2016 τον οδήγησε να γίνει σταρ. Με σχεδόν 3 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και 2 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, ο Γάλλος ξεκίνησε την καριέρα του στα πιάνο μπαρ του Pigalle, της μοντέρνας περιοχής του Παρισιού που φιλοξενεί το διάσημο Moulin Rouge.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις