Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι νέα: Το φιλί στον πρίγκιπα μετά από αγώνα πόλο που κέρδισε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι νέα: Το φιλί στον πρίγκιπα μετά από αγώνα πόλο που κέρδισε

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι νέα: Αφού του έδωσε το τρόπαιο μετά από τη νίκη του στον φιλανθρωπικό αγώνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε αγώνα έφιππου πόλο. Το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο με άλογα που διοργανώθηκε στο Μαϊάμ, με τις κάμερες του Netflix να καταγράφουν κάθε λεπτό από την παραμονή τους εκεί, ενόψει του νέου τους πρότζεκτ στην πλατφόρμα. Ο δούκας του Σάσσεξ κέρδισε στην αναμέτρηση που είχε και το τρόπαιο, ανέλαβε να του το δώσει η σύζυγός του. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί μπροστά στους φωτογράφους που περίμεναν, την ίδια ώρα που ένα τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix κατέγραφε κάθε στιγμή για την επερχόμενη σειρά του ζευγαριού, που έχει σχέση με το συγκεκριμένο άθλημα.

Η διάσημη που έδωσε το «παρών»

Μαζί τους στα γυρίσματα εθεάθη η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, κάτι το οποίο σημαίνει πως ίσως έχει κάποιο ρόλο στο νέο πρότζεκτ των Sussexes. Ο Χάρι φορούσε τη στολή του, λίγο πριν ανέβει στο άλογο για να παίξει πόλο, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί δύο νέων μη μυθοπλαστικών σειρών της δημοφιλούς πλατφόρμας που θα εστιάζουν στο lifestyle και το πόλο.

Η μία σειρά θα εξερευνήσει «τις απολαύσεις της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας» σε σκηνοθεσία Μάικλ Στιντ ενώ η άλλη θα δώσει στους τηλεθεατές μία «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο με άλογα» και στο US Open Polo Championship στη Φλόριντα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Netflix.Οι νέες παραγωγές θα φέρουν την υπογραφή της Archewell Productions που ίδρυσε το ζευγάρι το 2020 με τη δούκισσα να είναι παραγωγός και στις δύο ενώ ο πρίγκιπας Χάρι θα επιμεληθεί τη σειρά για το πόλο το οποίο εξακολουθεί να παίζει φανατικά. Τα δύο έργα βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής με την πλατφόρμα να ανακοινώνει λεπτομέρειες και ημερομηνίες κυκλοφορίας τους επόμενους μήνες.

«Η σειρά θα τραβήξει την κουρτίνα πίσω από την τόλμη και το πάθος του αθλήματος, καταγράφοντας τους παίκτες και όλα όσα χρειάζονται για να αγωνιστεί κανείς στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε το Netflix για τη σειρά του πρίγκιπα Χάρι. Όπως αναφέρει ο Guardian, οι Σάσσεξ στο πλαίσιο συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με τον γίγαντα του streaming έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ.

@royallyphuckedup #royals #britishroyalfamily #polo #princeharry #princeharryandmeghan #meghanandharry #duchessmeghan #duchessofsussex #meghanmarkle #royalfashion #royalstyle #meghanmarklestyle #harryandmeghan #fyp #fashion #fashion ♬ original sound – Royallyphuckedup

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις