Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πλειστηριασμοί 2024: Στην Alter Ego Μαρινάκη τα σήματα της Ελευθεροτυπίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλειστηριασμοί 2024: Στην Alter Ego Μαρινάκη τα σήματα της Ελευθεροτυπίας

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη αγόρασε τους τίτλους και τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας» για 8,1 εκατ. ευρώ

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη περνούν τα σήματα της Ελευθεροτυπίας έναντι του ποσού των 8.100.000 ευρώ. Σύμφωνα με την έκθεση αποτίμησης της εταιρείας Grant Thordon, τα σήματα της ιστορικής εφημερίδας -που χρεοκόπησε πριν από περίπου 12 χρόνια- βγήκαν σήμερα σε δημόσιο πλειστηριασμό στο Πρωτοδικείο Αθηνών με τιμή πρώτης προσφοράς 378.666,64 ευρώ. Ο πλειστηριασμός αφορούσε τα σήματα Ελευθεροτυπία, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και τον ιστότοπο www.enet.gr. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ο πλειστηριασμός δύο ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος, το βιομηχανικό ακίνητο στο Κορωπί και το κτήριο της Μίνωος 10-16 όπου στεγάζονταν τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας.

Η εξήγηση του Αντώνη Πανούτσου για τα οκτώ εκατ. ευρώ που έδωσε ο Μαρινάκης για τον τίτλο της “Ελευθεροτυπίας”

Ανάρτηση για την αγορά της “Ελευθεροτυπίας” από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε ο Αντώνης Πανούτσος. Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ και του bwinΣΠΟΡ ΦΜ, η αγορά της εφημερίδας από τον εφοπλιστή “κάτι λέει και για την μελλοντική πολιτική του Ομίλου”, εννοώντας των όμιλο των μίντια Alter Ego. Μάλιστα, έκανε λόγο για “μάχη” του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον τίτλο της “Ελευθεροτυπίας”, που ξεκίνησαν από τις 380.000 ευρώ και το ποσό αγοράς έφτασε τα 8 εκατομμύρια!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Πανούτσου

Κανένας δεν θα αγόραζε τους 4Τροχούς για να έχεις επιρροή στον χώρο της ναυσιπλοϊας και κανένας δεν θα αγόραζε την Ελευθεροτυπία για να έχει πρόσβαση στον δεξιό χώρο. Η αγορά της Ελευθεροτυπίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάτι λέει και για την μελλοντική πολιτική του Ομίλου. Εκτός αν δεν ήταν ο τίτλος που ήθελαν να αγοράσουν αλλά τα αρχεία. Ο Μαρινάκης βρέθηκε απέναντι στον Μελισσανίδη. Ξεκίνησαν από τα 380 χιλιάρικα. Κανένας δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι θα χάσει και η τιμή ξέφυγε στα οκτώ εκατομμύρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις