Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ διαζύγιο: “Πήγαινα για ύπνο μόνη μου”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ διαζύγιο: “Πήγαινα για ύπνο μόνη μου”

Νικόλ Κίντμαν - Τομ Κρουζ διαζύγιο: Θυμήθηκε τη βραδιά που κέρδισε Όσκαρ και μετά πέρασε το βράδυ μόνη της στο ξενοδοχείο, να τρώει φαγητό απ' έξω

Η Νικόλ Κίντμαν δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική της ζωή και ειδικά στην περίοδο που βίωνε τον χωρισμό από τον Τομ Κρουζ. Οι δυο τους χώρισαν οριστικά το 2001 και σε πρόσφατη αναφορά της, η 56χρονη σταρ θυμήθηκε τη βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ, το 2003, την καλύτερη στιγμή της καριέρας της, που ήρθε μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου, ύστερα από 11 χρόνια γάμου. «Δυσκολευόμουν με πράγματα στην προσωπική μου ζωή, ωστόσο η επαγγελματική μου ζωή πήγαινε τόσο καλά» είπε στον συγγραφέα Ντέιβ Κάργκερ για το νέο του βιβλίο «50 Νύχτες Όσκαρ». «Ο Ράσελ Κρόου μου είχε πει μην κλαις όταν ανέβεις εκεί αλλά έκλαιγα» τόνισε. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, η Κίντμαν ένιωσε την ανάγκη να πάει σπίτι και να μην παραβρεθεί στα λαμπερά πάρτι που θα ακολουθούσαν.

”Σχεδόν απολογήθηκα, πράγμα που ήταν τόσο ανόητο”

«Δεν είμαι κορίτσι για τα μεγάλα πάρτι, οπότε επρόκειτο να παραλείψω το πάρτι του Vanity Fair και όλοι έλεγαν: “Πρέπει να πας. Πρέπει να περάσεις μέσα από το πάρτι με το Όσκαρ σου. Τους έλεγα “αυτό είναι σαν να περηφανεύεσαι και δεν είναι ταπεινό. Δεν μπορείς να πας, κουβαλώντας το βραβείο! Αυτό είναι πραγματικά ανάρμοστο. Και μου έλεγαν “αυτό να κάνεις”» συνέχισε και πρόσθεσε: «Έτσι μπήκα κυριολεκτικά, το κουβαλούσα, ήμουν εντελώς συγκλονισμένη, συγκινημένη, έτρεμα και δεν το απόλαυσα. Σχεδόν απολογήθηκα, πράγμα που ήταν τόσο ανόητο. Μακάρι να μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο».

Όσο για το πώς ολοκληρώθηκε η βραδιά, η Νικόλ Κίντμαν είπε: «Κατέληξα να παραγγείλω σε πακέτο και να φάω στον όροφο του ξενοδοχείου Beverly Hills. Κάθισα στο πάτωμα του ξενοδοχείου τρώγοντας τηγανιτές πατάτες και ένα μπέργκερ με την οικογένειά μου και πήγα για ύπνο. Τότε ήταν που το ένιωσα. Πήγα, πρέπει να βρω την αγάπη μου. Χρειάζομαι μια αγάπη στη ζωή μου» Τέλος, τόνισε: «Πήγα για ύπνο μόνη μου. Ήμουν στο κρεβάτι πριν τα μεσάνυχτα. Αν ποτέ ξανά κέρδιζα, σας λέω, θα ήμουν έξω για 24 ώρες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις