Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τράβις Μπάρκερ: Αποκάλυψε την ημερομηνία που γεννάει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τράβις Μπάρκερ: Αποκάλυψε την ημερομηνία που γεννάει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Τράβις Μπάρκερ: Ο ντράμερ των Blink-182 μοιράστηκε μερικές πληροφορίες σχετικά με το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του

Ο Τράβις Μπάρκερ επιβεβαίωσε την ημερομηνία γέννησης και το όνομα του μωρού του με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182 αποκάλυψε τα νέα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast «One Life One Chance With Toby Morse» στις 30 Οκτωβρίου. Ενώ συζητούσε ότι ήθελε να κάνει μια φιλανθρωπική συναυλία για τη Χαβάη, ο Μπάρκερ εξήγησε ότι δεν μπορούσε γιατί θα ήταν «την εβδομάδα που γεννιέται ο Ρόκι». Αφού ο οικοδεσπότης Τόμπι Μορς ρώτησε: «Ρόκι 13 Μπάρκερ;», ο μουσικός επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι το όνομα που επέλεξαν εκείνος και η 44χρονη τηλεπερσόνα για τον γιο τους. Αφού ο Τόμπι Μορς ρώτησε πότε αναμένεται ο Ρόκι, ο Μπάρκερ απάντησε: «Χαλογουίν…. Είναι είτε το Χαλογουίν είτε, περίπου, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου».

Αυτό είναι το πρώτο κοινό παιδί της Καρντάσιαν και του Μπάρκερ. Ο ντράμερ μοιράζεται τον γιο Λάνδον, την κόρη Αλαμπάμα και την θετή κόρη Ατιάνα Ντε Λα Χόια με την πρώην σύζυγό του, Σάνα Μόκλερ, ενώ η Καρντάσιαν μοιράζεται τους γιους Μέισον και Ρέιν και την κόρη Πενέλοπε με τον πρώην της σύζυγο, Σκοτ Ντίσικ.

Η εγχείρηση

Η επιβεβαίωση του ροκ σταρ για την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης του μωρού τους έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επείγουσα εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η τηλεπερσόνα. Αν και η σταρ των «Kardashians» δεν έχει μοιραστεί δημόσια τις λεπτομέρειες του θέματος υγείας, το επείγον περιστατικό ανάγκασε τον Μπάρκερ να εγκαταλείψει την περιοδεία των «Blink-182» για να σπεύσει στο πλευρό της συζύγου του. Μόλις πήρε εξιτήριο, η ριάλιτι σταρ έσπασε τη σιωπή της με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», έγραψε η Καρντάσιαν στη λεζάντα. «Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου, ο οποίος έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου.

“Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που μου κράτησε το χέρι σε όλο αυτό”

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο της βιασύνης σε μια επείγουσα επέμβαση εμβρύου. Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε που δεν έχει περάσει μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες. … Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

Ο Μπάρκερ είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι ήθελε το Ρόκι 13 ως όνομα για το μωρό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Complex τον Ιούλιο μαζί με την κόρη του, Αλαμπάμα. «Μου αρέσει το Ρόκι 13», είπε τότε πριν εξηγήσει το νόημα πίσω από την επιλογή. «Αυτό είναι ένα όνομα που περνάει από το μυαλό μου τελευταία….. Ο Ρόκι Τζορτζ έπαιζε κιθάρα στους “Suicidal Tendencies” και το 13 είναι απλά ο καλύτερος αριθμός όλων των εποχών. Και το “Rocky”, είναι η καλύτερη ταινία πυγμαχίας όλων των εποχών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις