Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κιμ Καρντάσιαν American Horror Story: «Κατέστρεψε τη σειρά», λένε θαυμαστές
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν American Horror Story: «Κατέστρεψε τη σειρά», λένε θαυμαστές

Κιμ Καρντάσιαν American Horror Story: Στην πρώτη της τηλεοπτική ερμηνεία η τηλεπερσόνα δεν έτυχε θερμής υποδοχής

Η ερμηνεία της Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story: Delicate» επικρίθηκε αυστηρά από τους φαν της σειράς. Η 42χρονη ριάλιτι σταρ ανέλαβε την πρώτη της τηλεοπτική ερμηνεία, όπου υποδύεται μια αυθάδη δημοσιογράφο με το όνομα Σιοβάν Κόρμπιν. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θαυμαστές του «American Horror Story» δεν εντυπωσιάστηκαν από την υποκριτική της Καρντάσιαν, καθώς κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

Σχολιάζοντας στο X/Twitter, ένας χρήστης έγραψε: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Κιμ #AHS», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Κιμ είναι χάλια στην υποκριτική. Γιατί συμμετέχει σε αυτό; Το κατέστρεψε για μένα». Ένας τρίτος έγραψε: «Αισθάνομαι ότι έδωσα στη νέα σεζόν του #AHS μια γενναία, ανοιχτόμυαλη παρακολούθηση, αλλά… Δεν μπορώ. Η Κιμ Κ είναι μια αντικειμενικά απαίσια ηθοποιός». Ένας άλλος σχολίασε: «Γιατί είναι η Κιμ Καρντάσιαν στο AHS LMFAO». «Η Κιμ Καρντάσιαν πραγματικά κατέστρεψε το AHS για μένα, τώρα δεν θέλω καν να το δω» ανέφερε ένα σχόλιο.

Υπήρχαν και θετικές αντιδράσεις

Και τέλος ένας άλλος λογαριασμός δήλωσε: «Λοιπόν…… Αυτό ήταν αποπροσανατολιστικό και λυπηρό. Κιμ Καρντάσιαν δεν έχεις ταλέντο και αυτό συμβαίνει όταν μπορείς να κάνεις photoshop στις φωογραφίες σου!». Ωστόσο, η ανταπόκριση στην ερμηνεία της Καρντάσιαν δεν ήταν μόνο αρνητική, καθώς ορισμένοι θαυμαστές υποστήριξαν ότι έκανε εξαιρετική δουλειά. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, η Κιμ Καρντάσιαν τα πάει καταπληκτικά στο AHS», ενώ ένας άλλος φαν πρόσθεσε: «Μπράβο στις υποκριτικές ικανότητες της Κιμ Καρντάσιαν στο #AHS».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις