Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ για Μπάιντεν: Δεν τον βλέπω υποψήφιο στις εκλογές
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ για Μπάιντεν: Δεν τον βλέπω υποψήφιο στις εκλογές

Τραμπ για Μπάιντεν: Το σώμα του είναι φθαρμένο και το μυαλό του ακόμη χειρότερα

Αν και αντιμέτωπος με ποινικές δίκες ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο διάδοχός του στον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν, λόγω προχωρημένου γήρατος δεν θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει μια νέα θητεία στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ. Ερωτηθείς στη διάρκεια συνέντευξης με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Χιου Χιούιτ κατά πόσον πιστεύει ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές του 2024 απάντησε: «Κοιτάξτε, όλα είναι πιθανά, αλλά όταν τον κοιτάζω, το σώμα του είναι φθαρμένο και το μυαλό ακόμη χειρότερα. Κι όμως, φαίνεται να θέλει να είναι υποψήφιος. Και ελπίζω να το κάνει», είπε αφήνοντας αιχμές ότι ο Μπάιντεν αδυνατεί να ηγηθεί της κυβέρνησής του κι ότι αντ’ αυτού τη χώρα κυβερνά ο περίγυρός του. «Κοιτάξτε τον, δεν ηγείται της κυβέρνησης, αλλά οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, που είναι πανέξυπνοι φασίστες και κομμουνιστές, αυτοί είναι που κυβερνούν τη χώρα μας», δήλωσε ο Τραμπ.

Ανησυχία των ψηφοφόρων για την ηλικία του Μπάιντεν

Η ηλικία του 80χρονου Μπάιντεν ανησυχεί τους Αμερικανούς ψηφοφόρους περισσότερο απ’ ό,τι εκείνη του 77χρονου Τραμπ, όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Σε σφυγμομέτρηση για λογαριασμό της Wall Street Journal που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα το 73% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο νυν πρόεδρος είναι «πολύ ηλικιωμένος για να είναι υποψήφιος», ενώ το 47% εξέφρασε την ίδια γνώμη για τον υπόδικο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ωστόσο, οι σύμμαχοι του Μπάιντεν και μέλη της κυβέρνησής του υποστηρίζουν ότι η ηλικία του δεν είναι εμπόδιο για μια δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο. «Τον βλέπω καθημερινά. Περνούμε μαζί αρκετές ώρες στο Οβάλ Γραφείο, όπου βλέπω την ικανότητά του να κατανοεί και να διαχειρίζεται περίπλοκα ζητήματα με τρόπο που ουδείς άλλος μπορεί, να λαμβάνει έξυπνες και σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του αμερικανικού λαού», δήλωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμαλα Χάρις στο Associated Press την Τετάρτη.

Ο «creepy Joe» ξαναχτύπησε – Χαμός με το βίντεο του Μπάιντεν να φιλάει και να… μυρίζει κοριτσάκι
«Ξαναχτύπησε» ο Μπάιντεν: Έφυγε από εκπομπή, νόμιζε είναι διάλειμμα – Βίντεο
Νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ με αυτόν της Ινδίας
Η κίνηση του Τζο Μπάιντεν στην Εύα Λονγκόρια που προκάλεσε σχόλια
Όλοι απορούν τι εννοούσε ο Μπάιντεν κλείνοντας την ομιλία του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις