Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της Ευτυχίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της Ευτυχίας

Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 195 (Τετάρτη 14 Ιουνίου)

Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πως θα χωρίσει με τη γυναίκα του μόλις χρονίσει το μωρό. Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι την χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 196 (Παρασκευή 16 Ιουνίου)

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο. Η ζήλια του Φίλιππου προβληματίζει τη Βασιλική, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει. Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία, δίνοντας αφορμή στον Μάνο και τη Μαρίνα να τον πειράξουν.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις