Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης αρνείται να πιστέψει πως κάτι συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και την Αρετή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης αρνείται να πιστέψει πως κάτι συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και την Αρετή

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 9 Ιουνίου

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega. Στο αποψινό επεισόδιο η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 9 Ιουνίου

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει και έναν καινούργιο φίλο, τον Παρασκευά. Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του. Ο Κουράκος αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή.

Η Γη της Ελιάς

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός Αγγελική, η μικρή Κλειώ.

Guest: Τόνυ Δημητρίου

Και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις