Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στον πραγματικό ένοχο

Σασμός: Πέμπτη 18 Μαΐου, επεισόδιο 135

Η Βασιλική, μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη, παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις. Το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στον πραγματικό ένοχο και πιέζει τον Μανόλη να μιλήσει. Τη στιγμή που ο Μύρος με την Άσπα έρχονται πιο κοντά, ο Αστέρης απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Αργυρώ. Κι ενώ η Καλλιόπη ζορίζει τον Παύλο να της αποκαλύψει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι, ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.

Σασμός: Παρασκευή 19 Μαΐου, επεισόδιο 136

Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσια, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική κατατρύχεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη ετοιμάζεται στην πλατεία του χωριού. Η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη, ενώ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά,

Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις