Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή μαθαίνει ότι ο Στάθης χώρισε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή μαθαίνει ότι ο Στάθης χώρισε

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Συγκινήσεις, απογοητεύσεις αλλά και δολοπλοκίες επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε όσα θα συμβούν απόψε, στις 21:00

Τα νέα για τον δότη ταξιδεύουν γρήγορα και όλοι πλέον γνωρίζουν την ταυτότητά του εκτός από τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης βάζει δυο άνδρες να παρακολουθούν τον Ορέστη, υποπτευόμενος πως λέει ψέματα. Η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό του Στάθη με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πού να μείνει. Η Αρετή πληροφορείται τον χωρισμό τού Στάθη χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει μετά από πολλές ώρες.

Κασιδιάρης: Ο πραγματικός αγώνας για το Έθνος τώρα αρχίζει
Προσχεδιασμένη η επίθεση στο σχολείο του Βελιγραδίου – Ο 14χρονος είχε φτιάξει λίστα
Λατινοπούλου για τον αποκλεισμό κομμάτων – «Εκλογές βίας και νοθείας»
«Σκέφτηκα ότι ήρθε το τέλος μου, δεν είναι ρατσιστικό παραλήρημα» λέει η 23χρονη που πήγαν να βιάσουν τρεις αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις