Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Το τρομερό σποτ του υπουργείου Τουρισμού της Ελβετίας με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Τρέβορ Νόα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το τρομερό σποτ του υπουργείου Τουρισμού της Ελβετίας με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Τρέβορ Νόα

Με «πρωταγωνιστή» για άλλη μία χρονιά τον Ρότζερ Φέντερερ και… γκεστ τον Αμερικανό κωμικό-παρουσιαστή Τρέβορ Νόα

Για άλλη μία χρονιά το υπουργείο Τουρισμού της Ελβετίας βάζει τα… γυαλιά στο πως προβάλει τις ομορφιές της χώρας της. Με «πρωταγωνιστή» για άλλη μία χρονιά τον Ρότζερ Φέντερερ και… γκεστ τον Αμερικανό κωμικό-παρουσιαστή Τρέβορ Νόα, δημοσίευσε το βίντεο για την προβολή του τουρισμού στη χώρα. Αμφότεροι οι δύο σταρ παίζουν τον… εαυτό τους, με τον Φέντερερ να αναλαμβάνει τον ρόλο του ξεναγού στα τρένα της Ελβετίας. Ωστόσο… μπαίνει σε λάθος τρένο με τον Νόα κι αντί να βρεθούν ενώπιον του συνεργείου, βρίσκονται με ταξιδιώτες που γυρίζουν την χώρα με το τρένο.

Στην διαδρομή ο Νόα απολαμβάνει τα υπέροχα τοπία της Ελβετίας και συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, αλλά στο τέλος είναι τόσο ενθουσιασμένος που… δελεάζεται από τον Φέντερερ να ανέβουν και στο επόμενο τρένο για άλλον προορισμό. Να θυμίσουμε ότι και πριν δύο χρόνια ο Φέντερερ με «συμπρωταγωνιστή» τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είχε κάνει ένα διαφημιστικό σποτ για το υπουργείο Τουρισμού της πατρίδας του.

Πέρυσι ήταν η σειρά της Αν Χέθγουεϊ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις