Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ Αντετοκούνμπο: Ο Θανάσης κουτούλησε τον Γκρίφιν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ Αντετοκούνμπο: Ο Θανάσης κουτούλησε τον Γκρίφιν

ΝΒΑ Αντετοκούνμπο: Διασύρθηκαν από τους Σέλτικς οι Μπακς

Ένταση επικράτησε στο ματς του NBA ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς. Συγκεκριμένα, μετά από αντιαθλητικό φάουλ που έκανε ο Γκρίφιν επάνω στον Θανάση Αντετοκούνμπο, και με το ματς να έχει ουσιαστικά κριθεί, ο δεύτερος αντέδρασε με κουτουλιά εναντίον του Αμερικανού, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Διασυρμός για την ομάδα των Αντετοκούνμπο από τη Βοστώνη

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ οι Σέλτικς διέλυσαν τους Μπακς μέσα στο Μιλγουόκι με 140-99 και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας με μόλις πέντε αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Τα «ελάφια» παραμένουν στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 55-22 αλλά η Βοστώνη βρίσκεται δύο νίκες μακριά με ρεκόρ 53-24. Οι Μπακς ωστόσο υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς έχασαν τη σειρά με τους Σέλτικς με 2-1.

Σκληρή κριτική σε Θανάση Αντετοκούνμπο από δημοσιογράφο: «Βγάζει 1,7 εκατ. επειδή ο αδερφός του είναι καλός»

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση με 40 πόντους (4/8 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 8/8 βολές) ενώ 30 πόντους πρόσθεσε ο Τζέιλεν Μπράουν και από 14 πόντους οι Μάλκομ Μπρόγκντον και Άλ Χόρφορντ.

Για τους γηπεδούχους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους (11/22 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα 13 πόντους σημείωσε ο Κρις Μίντλετον και 12 ο Μπόμπι Πόρτις, που είχε και 10 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις