Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δημοσιογράφος για Θανάση Αντετοκούνμπο: «Βγάζει 1,7 εκατ. επειδή ο αδερφός του είναι καλός»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δημοσιογράφος για Θανάση Αντετοκούνμπο: «Βγάζει 1,7 εκατ. επειδή ο αδερφός του είναι καλός»

Δημοσιογράφος για Θανάση Αντετοκούνμπο: Σκληρή κριτική

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στον Θανάση Αντετοκούνμπο δημοσιογράφους του αμερικανικού δικτύου CBS Sports. Ο αντι Τζόσεφ ανέφερε πως ο αδερφός του Γιάννη βγάζει ένα εξαιρετικό ποσό (1,7 εκατ. Δολάρια) χωρίς να προσφέρει στους Μιλγουόκι Μπακς, μόνο και μόνο «επειδή ο αδερφός του είναι καλός». «Η οικογενειοκρατία μπορεί να βοηθήσει και ταλαντούχους ανθρώπους. Αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή τη διαδρομή, πες μου για τον Θανάση Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ για πέντε σεζόν και συνεχίζει» έγραψε.

Για το σχόλιό του δέχτηκε έντονη κριτική από χρήστες του twitter και έδωσε συνέχεια απαντώντας σε έναν από αυτούς. «Ένας τύπος που βγάζει 1,7 εκατομμύρια δολάρια επειδή ο αδερφός του είναι καλός, ΔΕΝ είναι οικογενειοκρατία, το ‘πιασα”» σχολίασε, με τον άλλο χρήστη να του λέει πως πρέπει να δείξει σεβασμό γιατί είναι από τους παίκτες του ΝΒΑ που μπορεί να έχει μικρή συμμετοχή με τους Μπακς, όμως «δουλεύει σκληρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις