Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιζαμπέλα Ροσελίνι – πλαστικές: Αν κάνεις επεμβάσεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη αλλά χάνεις τον πόλεμο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιζαμπέλα Ροσελίνι – πλαστικές: Αν κάνεις επεμβάσεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη αλλά χάνεις τον πόλεμο

Η 70χρονη σταρ δήλωσε πως παλαιότερα μπήκε στον πειρασμό, αλλά τελικά προτιμάει ένα φουλάρι

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, μίλησε για τη γήρανση και τις πλαστικές επεμβάσεις, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Page Six Style. Η 70χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στη διαφήμιση της καμπάνιας για το άρωμα La Vie Est Belle της Lancome, αποκάλυψε ότι δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε πλαστική χειρουργική επέμβαση και προτιμά να αγκαλιάζει τη φυσική διαδικασία γήρανσης. «Όλοι γερνάμε. Είναι μέρος της φύσης» δήλωσε η Ροσελίνι. «Δεν έχω κάνει ποτέ καμία πλαστική χειρουργική επέμβαση. Αν την κάνεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη, αλλά χάνεις τον πόλεμο». Η Ροσελίνι, η οποία είναι ιδιοκτήτρια μιας φάρμας 28 στρεμμάτων στο Λονγκ Άιλαντ που φιλοξενεί κοτόπουλα, σκύλους, μέλισσες και πρόβατα, προτιμά να ακολουθεί τη βιολογική και φυσική οδό, τόσο στο φαγητό όσο και στην ομορφιά.

«Φιλοσοφικά, δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιβάσω το να έχω μια βιολογική φάρμα, να τρώω βιολογικά … και μετά να κάνω ενέσεις μπότοξ στον εαυτό μου», είπε. «Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο πράγματα. Θέλω να πω, ξέρω ότι συνυπάρχουν γιατί έχω φίλους που το κάνουν, αλλά είναι μια αντίφαση!». Παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε πλαστική χειρουργική επέμβαση, η Ροσελίνι παραδέχτηκε ότι έχει μπει στον πειρασμό στο παρελθόν, ιδίως όταν πρόκειται για τον λαιμό της. «Ο λαιμός είναι πάντα λίγο ενοχλητικός, αλλά ζω με αυτόν. Προτιμώ ένα μικρό φουλάρι από μια εγχείρηση!», δήλωσε.

Tο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο το 1982

Η Ροσελίνι, η οποία έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο το 1982, όταν υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Lancome, απολύθηκε από την εταιρεία το 1995 λόγω της ηλικίας της. Ωστόσο, το 2016, η εταιρεία της ζήτησε να την εκπροσωπήσει ξανά και εκείνη δέχτηκε με χαρά. «Μου είπαν: “Δεν έπρεπε ποτέ να σε αφήσουμε να φύγεις””, θυμάται η ίδια. «Σίγουρα δεν το περίμενα 20 χρόνια μετά!».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη διαρκή επίδραση του αρώματος, χαρακτηρίζοντάς το απαραίτητο προϊόν για τις γυναίκες όλων των ηλικιών. «Ίσως οι άνδρες καταλαβαίνουν μόνο ότι χρησιμοποιούμε άρωμα ή μακιγιάζ για να τους αποπλανήσουμε”, είπε. “Αλλά φυσικά, δεν το κάνουμε μόνο για να αποπλανήσουμε τους άνδρες – το κάνουμε επειδή είναι διασκεδαστικό». Η Ροσελίνι κατέληξε λέγοντας ότι το να μεγαλώνεις σημαίνει περισσότερη ελευθερία και η ίδια την αγκαλιάζει. «Όταν είσαι μεγάλος, μπορείς να κάνεις όλα όσα πάντα ήθελες να κάνεις. Αυτή είναι η μεγάλη διασκέδαση του να είσαι μεγάλος”, είπε. “Νομίζω ότι αποκτάς μεγάλη ελευθερία. Όταν είσαι νέος, έχεις πολλές υποχρεώσεις … έχεις παιδιά να μεγαλώσεις, πρέπει να τα καταφέρεις στην καριέρα σου. Όταν είσαι μεγαλύτερος, όλα αυτά τα πράγματα έχουν απαντηθεί. Οπότε τώρα, απλά κάνω αυτό που μου αρέσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις