Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ανάρτηση: Γεωργιάδης κατά Αννας Ελεφάντη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ανάρτηση: Γεωργιάδης κατά Αννας Ελεφάντη

«Αγαπητέ Γεωργιάδη αφήστε τη σπέκουλα σε μένα» απάντησε η ηθοποιός

Εξηγήσεις ζητά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από την ηθοποιό και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη για μια πρωινή ανάρτησή της στο Twitter. Σύμφωνα με όσα γράφει ο υπουργός, η κυρία Ελεφάντη διέγραψε ένα tweet σύμφωνα με το οποίο υποστήριζε εμμέσως πλην σαφώς την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το «βαθύ κράτος». Αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: Αγαπητή ⁦Άννα Ελεφάντη αληθεύει ότι μετά την διαρροή «των πηγών» του ⁦ΣΥΡΙΖΑ, διαγράψατε αυτή σας την πρωινή, υπερασπιστική του ⁦Παύλου Πολάκη ανάρτησή σας ή πρόκειται περί συκοφαντίας. Καλή Σαρακοστή».

H ηθοποιός απάντησε άμεσα στο σχόλιο του υπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: Αγαπητέ Αδωνι Γεωργιάδης, αφήστε τη σπέκουλα σε μένα. Δεν υπερασπίστηκα τη λάθος ανάρτηση του κ. Πολάκη ο οποίος και θα κριθεί. Έγραψα ότι δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος που καθημερινά εξυπηρετεί την κυβερνητική προπαγάνδα να αποκαλεί πολιτικά φασίστα έναν βουλευτή».

Στην πρωινή ανάρτηση η κυρία Ελεφάντη έγραφε: «Είναι πραγματικά ντροπή ο κ. Οικονόμου που κάθε μέρα είναι ο αρχηγός της κυβερνητικής προπαγάνδας της πολιτικής συμμορίας του Κυριάκου Μητσοτάκη να γράφει για τον Παύλο Πολάκη ότι είναι ο ορισμός του φασισμού. Ντροπή και αίσχος».

Άννα Ελεφάντη: Στη δικαιοσύνη για tweet

Την έντονη αντίδραση της ηθοποιού Άννας Ελεφάντη, που θα είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκάλεσε ανάρτηση  σε βάρος της στο Twitter. «Ένα κλασικό δείγμα από ακροδεξιό τρολ της ΝΔ βουτηγμένο μέσα στο βόθρο του ψεύδους και του μίσους» τονίζει στην απάντησή της. Όπως ξεκαθαρίζει, και σ’ αυτή την περίπτωση είναι αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Προσθέτει δε ότι τα χρήματα από την αποζημίωση που θα δοθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις