Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντι Κάπριο σχέση: Η αλήθεια για τη 19χρονη Eden Polani
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντι Κάπριο σχέση: Η αλήθεια για τη 19χρονη Eden Polani

Ντι Κάπριο σχέση: Ο «Λίο» έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τα ραντεβού του με πολύ νεότερα του μοντέλα

Ο 48χρονος Λεονάρντο ντι Κάπριο δέχεται επικρίσεις για το φημολογούμενο «ειδύλλιό» του με την Εden Polani, 19 ετών. Πηγή κοντά στον 48χρονο ηθοποιό του «Don’t Look Up» και τη νεαρή καλλονή είπε στη Νew York Post ότι δεν υπάρχει «καμία απολύτως αλήθεια» γύρω από τις ρομαντικές φήμες που κυκλοφορούν μετά τη φωτογραφία τους δίπλα-δίπλα σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Το γεγονός ότι κάποιος διάσημος κάθεται δίπλα σε κάποιον και απολαμβάνει την παρέα του δε σημαίνει οτι βγαίνει μαζί του τόνισε με νόημα, άνθρωπος κοντά στον αστέρα του Χόλιγουντ. Η διάψευση ήρθε καθώς ο πρωταγωνιστής του «Λύκου της Wall Street», ο οποίος είναι διαβόητος μόνο για τις σχέσεις του με γυναίκες κάτω των 25 ετών επικρίθηκε στα social media για τη φερόμενη σχέση του με την Polani.

Το μοντέλο γεννήθηκε έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας του «Tιτανικού» το 1997. «Η κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι τόσο νέα που η εμπειρία της στο γυμνάσιο διακόπηκε από την COVID-19», έγραψε ένας χρήστης του Twitter τη Δευτέρα. «Ο 48χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιμένει ότι όλα είναι υπέροχα ανάμεσα σε αυτόν και τη 19χρονη φίλη του προσθέτοντας: «Το μόνο πράγμα που είναι δύσκολο είναι όταν πρέπει να μιλήσει μαζί της», έγραψε ένας άλλος κριτικός.

Ο «Λίο» έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τα ραντεβού του με πολύ νεότερα του μοντέλα

«Σταμάτα να κάνεις αστεία όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που είναι σχεδόν 50 βγαίνει με κυριολεκτικά έφηβες και άρχισε να τον αποκαλείς όπως πραγματικά είναι, ένα αρπακτικό», σχολίασε άλλος. Ο Ντι Κάπριο φημολογείται επίσης ότι βγαίνει με την ακτιβίστρια για το κλίμα Victoria Lamas, 23 ετών, καθώς οι δυο τους εθεάθησαν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Λάμας απουσίαζε από το πρόσφατο πάρτι, όπου ο ηθοποιός εθεάθη με το νεαρό μοντέλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Polani (@edenpolanii)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Polani (@edenpolanii)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις