Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Σίντι Κρόφορντ Instagram: Οπτασία στα 56 της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σίντι Κρόφορντ Instagram: Οπτασία στα 56 της

Η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και σε μια από αυτές ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας μόνο το μπουρνούζι της, ενθουσιάζοντας έτσι τους θαυμαστές της.

Η 56χρονη Σίντι Κρόφορντ αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα της μόδας και όχι άδικα. Την έχουν λατρέψει οι σπουδαιότεροι σχεδιαστές στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες και πασαρέλες και φυσικά έχει υπάρξει μούσα των πιο διάσημων οίκων. Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίσεις της και τα εξώφυλλα τα οποία έχουν γίνει περιζήτητα με πιο πρόσφατα τα στιγμιότυπα που είδαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, για χάρη του περιοδικού Haute Living στα οποία ποζάρει με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα στο κρεβάτι και αποδεικνύει πως στα 56 της είναι πιο supermodel από ποτέ.

Τώρα, με διάφορες φωτογραφίες και όχι τόσο επαγγελματικές όσο τα εξώφυλλά της, έκανε τους φαν να «τρελαθούν» και να της σχολιάζουν πόσο όμορφη είναι και πόσο αψεγάδιαστο σώμα έχει.Με λεζάντα «First photo dump of 2023» η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα και μέσα σε αυτά φαίνεται να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας μονάχα το μπουρνούζι της. Ποζάρει στον καθρέφτη με σέξι διάθεση και φυσικά εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το γυμνασμένο σώμα της και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις