Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο: Τρομακτικό βίντεο, περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο: Τρομακτικό βίντεο, περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν

Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο: Το βίντεο με το χτύπημα του αυτοκινήτου από κεραυνό έχει γίνει viral στο Twitter

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο να κινείται, όταν ξαφνικά δέχεται χτύπημα από κεραυνό!

Μετά από λίγα μέτρα, το «καπνισμένο» όχημα ακινητοποιείται και οι επιβαίνοντες ανοίγουν τις πόρτες όσο πιο γρήγορα μπορούν για να απομακρυνθούν. Παράλληλα, πλήθος περαστικών που άκουσαν τον θόρυβο, έσπευσαν στο αυτοκίνητο για να διαπιστώσουν την κατάσταση των επιβατών και άνοιξαν την πορτα του οδηγού για να τον απεγκλωβίσουν.

Δείτε το βίντεο

Κεραυνός χτύπησε παιδί σε θάλασσα στην Αυστραλία

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα πριν σε παραλία της Αυστραλίας  όπου ένας ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά καθώς φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό. Το παιδί, ηλικίας περίπου 8 ετών, ήταν με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του στο νερό, στην παραλία Barrack Point στο Shellharbour. Λίγες στιγμές μετά, ένας κεραυνός χτυπά, με το παιδί να χάνει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την Daily Mail. «Ήταν σαν σοκ από το πουθενά και εκείνη τη στιγμή κοίταξα στον κόλπο και όλοι αγνοούσαν τι είχε συμβεί. Ένα μικρό παιδί είχε λιποθυμήσει και η οικογένειά του προσπαθούσε να το σώσει το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε στο 9News ο Σάιμον Γιανγκ, αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Το παιδί βγήκε από το νερό με τη βοήθεια ναυαγοσώστη ο οποίος του έδωσε και τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Το παιδί έχει εγκαύματα στην περιοχή του θώρακα τα οποία φρόντισε η ομάδα τραυματιοφορέων που έσπευσε στο σημείο με ελικόπτερο» και της οποίας η συμβολή ήταν κρίσιμη για την επαναφορά του παιδιού, ανέφερε ο εντατικολόγος, Τέρι Μόρου. «Παρότι πρόκειται για σπάνιο και ατυχές συμβάν, είναι μια υπενθύμιση πως όταν υπάρχουν καταιγίδες, πρέπει να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε στο νερό και πως το ασφαλέστερο σημείο να βρίσκεται κανείς, είναι το εσωτερικό κτιρίων» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις