Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Η Χιλάρια του ζητά να κάνει… στείρωση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Η Χιλάρια του ζητά να κάνει… στείρωση

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Η 38χρονη Hilaria υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει και άλλα παιδιά

Η Hilaria Baldwin είναι μητέρα επτά παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Alec Baldwin, και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει άλλο παιδί. Η Hilaria Baldwin αποκάλυψε ότι αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος για εκείνη και τον σύζυγό της, Alec Baldwin, λέγοντας ότι «ελπίζω να τελειώσαμε» με την απόκτηση παιδιών. Η 38χρονη Hilaria υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει και άλλα παιδιά, αλλά καθώς ο Alec δεν έχει υποβληθεί σε αγγειεκτομή, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι έχουν τελειώσει με το θέμα…

Σε μια προεπισκόπηση μιας νέας συνέντευξης στο Extra, με τη Hilaria και την 10 εβδομάδων κόρη της, που θα προβληθεί σήμερα, μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη, όγδοο παιδί. «Θα έλεγα ότι τελειώσαμε, αλλά είπα ότι τελειώσαμε και όταν κάναμε το έκτο παιδί. Και ναι, θα έλεγα ότι ελπίζω ότι τελειώσαμε». Μιμούμενη μια κίνηση ψαλιδίσματος, πρόσθεσε: «Αλλά ο Alec πρέπει να πάει και να κάνει αυτό που πρέπει. Οσο δεν το κάνει, μπορεί να συμβούν διάφορα».

Hilaria Baldwin για το παιδί που απέκτησε μέσω παρένθετης: Δεν έχει καμία διαφορά με τα άλλα μου παιδιά

Η Hilaria Baldwin αναφέρθηκε και στο παιδί που έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας. «Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στην κόρη μου που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητρότητας και στα άλλα έξι παιδιά μου που κυοφόρησα». Υποστήριξε στους οικοδεσπότες του podcast ότι «ντράπηκε» επειδή επέλεξε «τη λύση της παρένθετης μητρότητας» και ότι πολλοί την έκαναν να αισθάνεται σαν «απόκληρη».

«Μας θεωρούν μηχανές αναπαραγωγής με πολλούς τρόπους – και αυτό αφορά εμένα, που έχω επτά παιδιά – αλλά καταλαβαίνω ότι την ιστορική σύνδεση των γυναικών με την αναπαραγωγή. Και αν δεν μπορείς να αναπαραχθείς με τον παραδοσιακό τρόπο ή αν δεν θέλεις να αναπαραχθείς με τον παραδοσιακό τρόπο, οι άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν γι’ αυτό», εξήγησε η Hilaria.

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει μια «καταπληκτική» σχέση με την παρένθετη μητέρα και ότι «μιλούν σχεδόν κάθε μέρα». Η Hilaria, ο Alec και τα επτά παιδιά τους γιόρτασαν την πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών με την κόρη τους Ilaria, η οποία γεννήθηκε φυσιολογικά τον Σεπτέμβριο του 2022. Μάλιστα, η Hilaria μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο όλης της οικογένειας στο Instagram. Η ίδια ηγήθηκε της προσπάθειας να πείσει και τα εννέα μέλη να μείνουν ακίνητα για αρκετή ώρα ώστε να βγάλουν ένα οικογενειακό πορτραίτο για την περίσταση, κάτι που τελικά δεν ήταν εύκολο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις