Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Madrugada Αθήνα: «Ήταν όνειρό μας να παίξουμε στο Καλλιμάρμαρο»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Madrugada Αθήνα: «Ήταν όνειρό μας να παίξουμε στο Καλλιμάρμαρο»

Madrugada Αθήνα: «Θα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μας» αποκάλυψε ο μπασίστας του συγκροτήματος

Το γνωστό συγκρότημα Madrugada έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο. Το εμβληματικό συγκρότημα μοιράστηκε τα συναισθήματά του γι’ αυτή την εμφάνιση και μιλώντας στην κάμερα του MEGA είπε: «Ήταν όνειρό μας για πάρα πολλά χρόνια να παίξουμε σε στάδιο και το να παίξουμε σε ένα τόσο ιστορικό έδαφος – οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες φιλοξενήθηκαν εκεί το 1896» ανέφερε ντράμερ του συγκροτήματος, Γιον Λάουβλαντ. Το Νορβηγικό συγκρότημα Madrudaga βρίσκεται στην Ελλάδα για να γεμίσει με τη μουσική του το εμβληματικό Καλλιμάρμαρο στάδιο με την μουσική του. «Θα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μας. Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο» αποκάλυψε ο μπασίστας των Madrudaga, Φρόντε Γιάκομπσεν.

Το ελληνικό κοινό είναι το καλύτερο

Όπως παραδέχεται ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Σίβερτ Χόιεμ το κοινό της Ελλάδας είναι το καλύτερο κοινό που έχουν παίξει ποτέ. «Είναι το καλύτερο κοινό. Έρχονται στις συναυλίες και είναι έτοιμοι να γίνουν μέρος τους. Δεν είναι εκεί απλά για να διασκεδάσουν γίνονται μέρος της συναυλίας» τόνισε ο τραγουδιστής. Μετά από αρκετά χρόνια επανενώθηκαν το 2019, και όπως παραδέχεται ο Γιον Λάουβλαντ Πέτερσεν η συνύπαρξή τους δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση.

«Υπήρχαν πολλές περισσότερες φασαρίες, και τσακωμοί. Ήταν πολύ δύσκολα τότε αλλά αυτό έχει αλλάξει με τον καιρό. Παλιά όμως έπρεπε να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να είσαι μέλος αυτού του συγκροτήματος» επεσήμανε ο ντράμερ. Η επανένωση των Madrugada πριν από δυο χρόνια έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους album.

Δεν δίστασαν να σχολιάσουν την σκληρή επικαιρότητα. «Οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στη Νορβηγία. Δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Παρότι είμαστε μεγάλος παραγωγός ενέργειας αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα» κατέληξε ο Γιον Λάουλαντ. Οι Madrugada θα εμφανιστούν στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στιες 24 Σεπτεμβρίου επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις για το κοινό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις