Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός σπόιλερ: Νέα επίθεση κατά της Άσπας, η ζωή της κινδυνεύει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σασμός σπόιλερ: Νέα επίθεση κατά της Άσπας, η ζωή της κινδυνεύει

Σασμός σπόιλερ: Μία κίνηση της Άσπας θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό.

Σασμός σπόιλερ: Μία νέα επίθεση θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Κώστας θα επιτεθεί ξανά στην Άσπα, σκεπάζοντας ξανά με μαύρα σύννεφα τον γάμο τους, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η Άσπα τον συγχώρησε, με την ελπίδα να φτιάξουν όλα στο μέλλον, ο Κώστας φέρνει την ανατροπή, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον βίαιο χαρακτήρα του. Ένας καυγάς θα τον οδηγήσει εκτός ελέγχου. Η Άσπα, τον τελευταίο καιρό, προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της. Η απώλεια του Πετρή ήταν μεγάλη μαχαιριά και για την ίδια. Κάνει τα πάντα για να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ, με τον Κώστα να εκνευρίζεται.

Μία κίνησή της θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό. Ο Κώστας θα φωνάξει στην Άσπα, θα την τρομάξει ξανά, θα την κάνει να αμφιβάλλει για την επιλογή της να επιστρέψει στο πλευρό του, στη σειρά Σασμός.

Σασμός σπόιλερ: Ο φόβος πως ο Κώστας θα αγριεύσει περισσότερο μουδιάζει την Άσπα

Δυστυχισμένη από αυτή την αντιμετώπιση, η ηρωίδα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα, όπως έκανε τότε. Θέλει να καταγγείλει τον Κώστα για την βίαιη κίνησή του, όμως το σκέφτεται. Πιστεύει πως, εφόσον δεν επέμεινε στην καταγγελία αυτή την πρώτη φορά, τώρα δε θα την πάρει στα σοβαρά κανείς.

Ο φόβος πως ο Κώστας θα αγριεύσει περισσότερο, την μουδιάζει. Αισθάνεται μόνη, ευάλωτη, τρομοκρατημένη. Θα καταφέρει να οδηγηθεί στο γραφείο του Αντώνη, ή θα σωπάσει, υπομένοντας το κακό; Ποια στάση θα κρατήσει ο Κώστας απέναντί της, μετά τα τελευταία γεγονότα στο σπίτι τους;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις