Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κωνσταντής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Σύμφωνα με το περιοδικό “MyTv” το μεγαλύτερο όνειρο της Ελένης, όπως όλα δείχνουν, γίνεται πραγματικότητα στα προσεχή επεισόδια, καθώς ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής χαροπαλεύει, έπειτα από επίθεση δολοφονίας που δέχτηκε.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από τον Ακύλα και γι’ αυτό προτείνει στο χωριό να συμμαχήσουν εναντίον του και να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο Διαφάνι. Ο Σεβαστός έχει πια καταλάβει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Μεγαρίτης, αν και το σκληρό του πρόσωπο θα το δει ο Κωνσταντής. Ο τελευταίος πέφτει θύμα μίας βίαιης και θανάσιμης παγίδας εναντίον του. Ο Ακύλας δίνει εντολή δολοφονίας εις βάρος του προκειμένου να τον τιμωρήσει για την κρυφή σχέση του µε τη Ζωή.

 

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Κωνσταντής τραυματίζεται βαριά

Ωστόσο, σύμφωνα µε τις εξελίξεις ο Κωνσταντής καταφέρνει και μένει ζωντανός, αλλά βαριά τραυματισμένος. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Η είδηση της επίθεσης διαδίδεται γρήγορα και στο πλευρό του σπεύδουν η Δρόσω και η οικογένειά του. Τότε η κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπη µε τη Μυρσίνη και τον Δούκα, ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί τον Ακύλα πάση θυσία.

Κι όσο ο Κωνσταντής δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή, ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση στον ξάδελφό του και εξοργίζεται. Μάλιστα, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του δίνει τελεσίγραφο. Εκτός όμως από τον ∆ούκα, την πτώση του Μεγαρίτη προσδοκά και ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος συµµαχεί µε τον Πέτρο για να το πετύχει και, όπως θα δούμε, η Ελένη ανακαλύπτει παράνοµες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους, ενώ παρατηρεί πως ο δάσκαλος έχει πολλά ξεσπάσµατα και ανησυχεί. Η Ελένη συγκρούεται µε τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητάει να σταµατήσει οτιδήποτε κάνει, καθώς ο Ακύλας ψάχνει αφορμή για να τον στείλει ξανά στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Έγκυος η Ελένη

Τις επόμενες μέρες, όμως, όπως θα δούμε, ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταµίρη κατηγορώντας τες για αντιστασιακή δράση. Τότε η Ασημίνα αποφασίζει να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει τη ∆ρόσω και την Ελένη. Έτσι, ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο ταγματάρχης αποφασίζει να λάβει µέτρα.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη µία φορά, συγκρούεται µε τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Το µόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει µε τον αγαπημένο της μια ήρεμή ζωή. Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία. Συγκεκριμένα, σύντομά θα αρχίσει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Ωστόσο, είναι φοβισµένη όχι µόνο επειδή ακόµη ο Ακύλας αποτελεί απειλή για εκείνους αλλά και γιατί θέλει να πάνε όλα καλά μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει µία βίαιη και εφιαλτική έκτρωση. Η Ελένη εύχεται το όνειρο που έχουν µε τον Λάµπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις