Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χρωματιστά καλσόν συνδυασμοί: Η απόλυτα pop διάθεση!
PLUS

Χρωματιστά καλσόν συνδυασμοί: Η απόλυτα pop διάθεση!

Χρωματιστά καλσόν συνδυασμοί: Ένα χρωματιστό καλσόν δημιουργεί ποπ και χαρούμενη διάθεση

Σίγουρα “ζήλεψες” ένα έντονο χρωματιστό, opaque καλσόν. Κάθε φορά που μπαίνεις σε καταστήματα με καλσόν μπαίνεις σε πειρασμό να πάρεις τελικά εκείνο το κόκκινο που είναι το αγαπημένο σου χρώμα, όμως δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις. Είναι αλήθεια πως δυσκολευόμαστε να το ενσωματώσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, όμως αν το συνδυάσεις έξυπνα και δώσεις προσοχή στις συμβουλές που ακολουθούν θα σε αναδείξει σε master του στιλ. Ένα χρωματιστό καλσόν δημιουργεί ποπ και χαρούμενη διάθεση ακόμα και στο πιο αυστηρό σύνολο με ταγέρ, ενώ παίζει με τις αντιθέσεις και κάνει το statement! Με φούστα ή μέσα από παντελόνι είναι πρωτότυπο και cool.

Neutral

Mε ένα ουδέτερο σύνολο σε μαύρο ή λευκό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μονοχρωματικό σύνολο. Δοκίμασε να το βάλεις με μια πλισέ μίντι φούστα και ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση. Στην συνέχεια ταίριαξε το καλσόν σου με πέδιλα ή γόβες στον ίδιο τόνο αλά Balenciaga.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Minimal

Εντάξτε το σε ένα μίνιμαλ outfit. To καλσόν σε φλούο, φωτεινό χρώμα κάνει αντίθεση με oversized ρούχα, όπως ένα μάξι πλεχτό φόρεμα. Με παλτό σε ανδρική γραμμή και oxfrord shoes μεταμορφώνεται, αποτινάσσει τον girly χαρακτήρα του και γίνεται σοφιστικέ.

Μέσα από το τζιν σας

Επιτρέψτε να αποκαλυφτεί μέσα από το τζιν παντελόνι σας, ενώ και το παπούτσι σας είναι στο ίδιο χρώμα. Δεν χρειάζεται να σας φοβίζει αφού έτσι μοιάζει να φοράτε ένα ζευγάρι μποτάκια με χρώμα.

Μέσα από κοστούμι

Το καρό κοστούμι είναι τάση, το ίδιο και τα χρωματιστά καλσόν. Φορέστε τα μαζί, με ψηλοτάκουνα πέδιλα αυτήν την φορά και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Mix & Match

Επιλέξτε ένα καλσόν με έντονα, ιδιαίτερα prints και συνδύασε με διαφορετικά μοτίβα στο υπόλοιπο σύνολο. Φρόντισε μόνο όλα τα τυπώματα και σχέδια να κινούνται σε κοντινές, παρόμοιες αποχρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana (@fashion_viadi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις