Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέισον Στέιθαμ – Ρόζι Χάντιγκτον: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του διάσημου ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Στέιθαμ – Ρόζι Χάντιγκτον: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του διάσημου ηθοποιού

Τζέισον Στέιθαμ - Ρόζι Χάντιγκτον: Το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

H Ρόζι Χάντιγκτον, μιλά με τρυφερά λόγια για τον «σκληρό» του σινεμά Τζέισον Στέιθαμ. Όπως λέει η 34χρονη σύντροφος του, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, είναι ο προστάτατης της. Το αγγελάκι της Victoria Secret και ο 54χρονος ηθοποιός, αρραβωνιάστηκαν το 2016, ενώ είναι μαζί από το 2010, Έχουν έναν γιο μαζί, τον 4χρονο Τζάκ Όσκαρ. Η Χάντιγκτον λέει χαρακτηριστικά πως είναι και οι δύο φιλόδοξοι και ενθουσιασμένη με την ζωή. «Ο Τζέι είναι ο μεγαλύτερος προστάτης μου και ελπίζω να λέει το ίδιο για εμένα».

Το ζευγάρι ζει στην βίλα του, αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Μαλιμπού, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ειναι κοντά στους γονείς του Στέιθαμ. Η Χάντιγκτον μάλιστα, έχει πει ότι της λείπει το βρετανικό χιούμορ, όσο καιρό είναι στις ΗΠΑ. Αυτή την περίοδο γίνεται ανακαίνιση του σπιτιού τους στο Λονδίνο, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών.

Η 34χρονή, έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια και ασχολείται με την μόδα ως επιχειρηματίας. Έχει ιδρύσει την εταιρία Roseinc. Πλέον, έχει κλείσει αρκετές συμφωνίες με εταιρίες ρούχων. Όπως έχει πει και παλιότερα σε συνεντεύξεις της, το μοντελινγκ την πίεζε και ένιωθε ότι δουλεύει για κάποιον άλλον και όχι για τον εαυτό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις