Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κρις Πρατ – καρτούν: Θα είναι η νέα φωνή του “Γκάρφιλντ”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρις Πρατ – καρτούν: Θα είναι η νέα φωνή του “Γκάρφιλντ”

Κρις Πρατ - καρτούν: Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θα είναι η νέα φωνή του πορτοκαλί γάτου Γκάρφιλντ.

Τη φωνή του στο καρτούν “Γκάρφιλντ” και στον ομώνυμο πορτοκαλί γάτο θα δώσει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Κρις Πρατ στην αναμενόμενη ταινία, παραγωγής της Sony Pictures. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Reporter, ο Κρις Πρατ θα εμπλουτίσει το βιογραφικό του με μια ακόμα ταινία κινουμένων σχεδίων. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει χαρίσει τη φωνή του στις ταινίες «Onward», «The Lego Movie» και «Super Mario».

Την ευθύνη για την παραγωγή και τη διανομή της ταινίας θα αναλάβει η Sony Pictures, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι πληροφορίες για το σενάριό της. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η πρόθεση του στούντιο είναι να μην ακολουθήσει τις προηγούμενες δύο ταινίες του Γκάρφιλντ, στις οποίες τότε πρωταγωνίστησε ο Μπιλ Μάρεϊ, ως η φωνή του αγαπημένου γάτου. Το σενάριο της ταινίας θα είναι του Ντέιβιντ Ρέινολντς («Ψάχνοντας τον Νέμο») και η σκηνοθεσία του Μαρκ Ντίνταλ («Το Κοτοπουλάκι»), με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στην ταινία «Ο αυτοκράτορας έχει κέφια».

Λίγα λόγια για τον Γκάρφιλντ

Ο πορτοκαλί γάτος Γκάρφιλντ πρωτοεμφανίστηκε το 1987 σε μικρά σκιτσάκια, τα οποία έχουν φιλοξενηθεί από περισσότερες από 2.580 εφημερίδες παγκοσμίως., καθιστώντας τον ως το πιο διαδεδομένο καρτούν παγκοσμίως. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν σειρές καρτούν και για την τηλεόραση, ενώ το 2004 γυρίστηκε η πρώτη ταινία και το 2006 το “Γκάρφιλντ 2”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις