Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς 26/9 – Επόμενα επεισόδια: Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς 26/9 – Επόμενα επεισόδια: Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει

Η Γη της Ελιάς 26/9 - Επόμενα επεισόδια: Η Γη της Ελιάς επιστρέψει με νέο συναρπαστικό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς 26/9 – Επόμενα επεισόδια: Τα νέα επεισόδια που έρχονται στην «Γη της Ελιάς» αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης του σήριαλ. Η Χάιδω ενημερώνει τον Ισίδωρο για τις απειλές που της εξαπέλυσε ο Μάνος, κι εκείνος, με τη σειρά του, προσπαθεί να τον συνετίσει, αλλά μάταια. Δεν φαίνεται να ηρεμεί καθόλου, συνεχίζοντας να αποτελεί κίνδυνο για ορισμένους από τους ήρωες της Γης της Ελιάς. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα, παρόλο που εκτιμά τον τρόπο που την υπερασπίστηκε ο Μάνος, δεν βρίσκει το κουράγιο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία κι αυτός της ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να την κυνηγήσει άλλο.

Άραγε τελειώνουν όλα μεταξύ τους;

Ο Στέφανος, πάντως, με τη Μυρτάλη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει αφόρητη. Η Αρετή δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της και ξεσπά συνεχώς στον Στάθη. Από την άλλη, ο Στάθης νιώθει τύψεις λόγω της κατάστασης με την Ιουλία και δεν του πάει καρδιά να αποπάρει τη γυναίκα του, αν και φαίνεται πως η συμβίωσή τους του έχει γίνει ανυπόφορη. Ο Δημήτρης βγαίνει για φαγητό με την Αντιγόνη και τη Μαρίνα, γεγονός που μαθαίνει ο Αποστόλης.

Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σχέση με το διπλό φονικό, παραμένουν άκαρπες και η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει. Η Αρετή κατηγορεί τη Μυρτάλη για όσα της φταίνε, κι έτσι η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα. Οι περιπέτειες και τα βάσανα της νεαρής ορφανής δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό… Παράλληλα, ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή. Η Άννα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, εμφανίζεται στην Αθηνά και της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη.

Η Γη της Ελιάς | Κυριακή 26/9 21:00 (trailer)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις