Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 27/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 27/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

8 λέξεις σήμερα 27/5: Η εξομολόγηση της Ηλιάνας στον Άκη

8 λέξεις σήμερα 27/5: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Έρσης και της Σύνθιας κι αντιδρά εν θερμώ. Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του αλλά αυτός είναι αμετάπειστος. Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Άκη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο κι ο Άκης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι.

Η Σμαράγδα προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να αποτρέψει τον Σίμο από το παρακινδυνευμένο σχέδιό του, αλλά εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό. Ο Αιμίλιος ενημερώνεται ότι ο Άκης σκέφτεται να τον γυρίσει πίσω στο κανάλι. Ο Μιλτιάδης τρέχει τη διαδικασία για να δώσει το επίθετό του στον Άλκη. Η Μαίρη εκβιάζει τον Μάρκο με ένα υπέρογκο ποσό, διαφορετικά απειλεί να μιλήσει σε όλους για την κομπίνα που είχαν στήσει. Η Έρση επιμένει πως ότι έκανε το έκανε για το καλό της καριέρας του Οδυσσέα κι αρνείται να ζητήσει συγνώμη. Ο Οδυσσέας της ζητάει να χωρίσουν!

8 λέξεις σήμερα 27/5 – Trailer

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Χορέν κι ο Τζίμι έρχονται στην Αθήνα για την έκθεση και η Ναυσικά τους καλεί στο σπίτι της για δείπνο. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Έρση. Θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα. Η Σμαράγδα προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να αποτρέψει τον Σίμο από το παρακινδυνευμένο σχέδιό του. Εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό. Ο Άκης προσπαθεί να βρει ποιος άλλος συνεργάζονταν με τον Δημήτρη και τη Μαίρη και ποιος του έστειλε την ανώνυμη πληροφορία. Ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Έρσης και της Σύνθιας κι αντιδρά εν θερμώ.

8 Λέξεις
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις