Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler 19/5: Σήμερα η πιο αιματοβαμμένη νύχτα στο Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler 19/5: Σήμερα η πιο αιματοβαμμένη νύχτα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler 19/5: Σήμερα η πιο αιματοβαμμένη νύχτα στο Διαφάνι

Το σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες στο επεισόδιο της Τετάρτης, 19 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη εντοπίζουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα όμως θα  είναι πολύ δύσκολο να τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Η επιστροφή τη ς Δόμνας στο σπίτι των Σεβαστών παραμένει άλυτο μυστήριο και μεγάλη απειλή για τον «άρχοντα του κάμπου» αφού ο ίδιος δηλητηρίασε και σκότωσε τον πατέρα της. Ο Δούκας ακόμη, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει.

Η Ελένη από την άλλη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 19 Μαΐου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της, καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που έχασαν τα πάντα. Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, θύματα και θύτες πρόκειται να επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη ενώ η νύχτα θα βαφτεί με αίμα και θα συγκλονίσει το χωριό.

Μερικά spoilers για το τελευταίο επεισόδιο

Μπορεί  ήδη οι εξελίξεις να είναι καθηλωτικές όμως μετά από όσα μάθαμε τίποτα δε συγκρίνεται με όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Στο τέλος λοιπόν του δεύτερου κύκλου, αφού η Μυρσίνη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταμίρη, καταρρέει, ενώ το μένος της για την Ασημίνα μεγαλώνει επικίνδυνα. Οι αδερφές προετοιμάζονται για τα χειρότερα, αλλά η Ασημίνα αποφασίζει να πάει μόνη της και να πιάσει το Δούκα. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης στις Άγριες Μέλισσες και τις τρεις αδελφές Σταμίρη στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Το σκοτεινό σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις