Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο – Στικούδη: Η απίθανη γκάφα της τραγουδίστριας
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο – Στικούδη: Η απίθανη γκάφα της τραγουδίστριας

Κάτια Ταραμπάνκο - Στικούδη: Μια πολύ αμήχανη στιγμή έζησε η Κατερίνα Στικούδη.

Δημοσιεύματα θέλουν την Κάτια Ταραμπάνκο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του My Style Rocks στη θέση της Κατερίνας Στικούδη. Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την τραγουδίστρια στις πρόβες του YFSF και φυσικά τη ρώτησε για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου αλλά έκανε ένα… λαθάκι με το επώνυμο της Κάτιας Ταραμπάνκο.

«Έρχεται η Κάτια Ταραμπάνκο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται «Ταμπάσκο;»! Στη συνέχεια, αφού κατάλαβε το λάθος της, η Κατερίνα Στικούδη έπλεξε το εγκώμιο της Κάτιας. Η ίδια δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παρουσιάσει το My Style Rocks, καθώς όπως δήλωσε είναι αρκετά νωρίς ακόμη.

«Κονταροχτυπιούνται» Ταραμπάνκο – Στικούδη για την παρουσίαση του My style Rocks

Δύο είναι τα ονόματα που επικρατούν για την παρουσίαση του My Style Rocks, αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Κατερίνας Στικούδη, την οποία την έχουμε ήδη δει στον ρόλο αυτόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» καμία από τις δύο δεν έχει καταλήξει ακόμα αλλά και οι δύο είναι θετικές ως προς την παρουσίαση.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα καταφέρει το ριάλιτι μόδας να βγει στον “αέρα” την επόμενη σεζόν και πρόκειται να εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας. Επίσης, το όνομα της Κατερίνας Στικούδη παραμένει στο τραπέζι, το ίδιο και της Κάτιας Ταταμπάνκο, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.

Κάτια Ταραμπάνκο
Δείτε ακόμη:
Survivor 4: Πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες
Διονύσης και Ανούς ζουν τον έρωτά τους μέσα στο ΜasterChef
«Βόμβα» στο GNTM – Τέλος από το ριάλιτι η Βίκυ Καγιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις