Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Διονύσης – Ανούς: Ζουν τον έρωτά τους μέσα στο ριάλιτι
LIFESTYLE

MasterChef 5 Διονύσης – Ανούς: Ζουν τον έρωτά τους μέσα στο ριάλιτι

MasterChef 5 Διονύσης - Ανούς: Ο έρωτας τελικά περνάει από το στομάχι και στο φετινό MasterChef δεν λείπουν τα ερωτικά ειδύλλια ανάμεσα στους παίκτες.

Οι δυο παίκτες του MasterChef απολαμβάνουν το love story τους μέσα στις μαγειρικές κουζίνες. Ο έρωτας τελικά περνάει από το στομάχι και στο φετινό MasterChef δεν λείπουν τα ερωτικά ειδύλλια ανάμεσα στους παίκτες. Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, ο Διονύσιος Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και πλέον δεν το κρύβουν.

Δείτε ακόμη: Ένταση στο MasterChef ανάμεσα σε Αντώνη και Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»

«Ό,τι θέλει ας γράψει. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας κι όλα καλά» είχε δηλώσει ο Διονύσης για τη σχέση του με την Ανούς, ενώ όσο προχωρούσαν τα επεισόδια τόσο περισσότεροι οι παίκτες έδειχναν την μεγάλη συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον.

«Εντάξει, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είμαστε καλά με την Ανούς, ας βγει και αυτό» αποκάλυψε ο Διονύσης για τη σχέση του με τη συμπαίκτριά του. Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Διονύσης φλέρταρε την Ανούς μέσα στη μαγειρική κουζίνα του MasterChef, δείχνοντας της το ενδιαφέρον του με επικές ατάκες φλερτ. Η ίδια βέβαια αν και ήταν αποφασισμένη να μη συνάψει σχέση μέσα στο παιχνίδι, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον συμπαίκτη της καλύτερα.

Ο Διονύσης είναι υπερπροστατευτικός με την Ανούς και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τη πιθανότητα να αποχωρήσει το κορίτσι του από τον διαγωνισμό. Οι δυο παίκτες του MasterChef δεν κρύβουν σε καμία περίπτωση τη σχέση τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις