Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Προύσαλης – Ρίζω: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Προύσαλης – Ρίζω: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Άγριες Μέλισσες spoiler Προύσαλης - Ρίζω: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Διαφάνι.

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν στον μικρόκοσμο στο Διαφάνι έφτασε και οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα παρακολουθήσουν το γάμο του Προύσαλη με την αγαπημένη του Ρίζω. Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου γιορτάζουν μαζί τους και στέκονται στο πλευρό τους.

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη: Τι θα δούμε στις “Άγριες Μέλισσες” – Ο Γιώργος Σουξές σε μία αποκαλύπτική συνέντευξη

«Άγριες Μέλισσες»: Οι προετοιμασίες του γάμου

Οι προετοιμασίες για το γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω είναι πυρετώδεις και όλοι έχουν φορέσει τα καλά τους. Γέλια, χοροί και πειράγματα κυριαρχούν στο Διαφάνι με το ζευγάρι να μετράει αντίστροφα ώστε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και ενώ η μεγάλη στιγμή για τη Ρίζω και τον Προύσαλη φτάνει και φαίνεται πως τίποτα δεν θα χαλάσει τις όμορφες στιγμές που ζουν όλοι στο Διαφάνι, τα «μαύρα» σύννεφα θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους πάνω από το χωριό.

Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε την Δευτέρα:

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τον βιαστής της Ελένης να έχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του;

Άγριες Μέλισσες

Τι γίνεται στο σπίτι των Σεβαστών

Ωστόσο, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Δείτε ακόμη:

Η Έλεν Μίρεν θα υποδυθεί την Γκόλντα – Η μοναδική γυναίκα που κυβέρνησε το Ισραήλ
Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει με τις αδερφές της και τα μπικίνι τους
Friends Reunion: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Το πρώτο trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις